Jump to content
Порталът към съзнателен живот

атаро

Участници
  • Общо Съдържание

    1
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от атаро

  1. Много интересна е информацията,изнесена от Кристиян!Дълги години страдах от хроничен синузит,а така също имах дифузна пародонтоза,особено изразена в по-младите ми години,но никога не съм се замисляла,че отношнията с баща ми могат да са причина за това,а те определено не бяха добри в един период от живота ми...Така че,много благодаря за "откритието"! :rolleyes:

    Аз лично се справих с проблема синузит с помощта на хомеопатични лекарства,които пих в продължение на 6-8 месеца по съответна схема,изписана от д-рСашка Николова(гр.Пловдив)- ирисов диагностик и хомеопат.По нейните указания излекувах и дъщеря ми,която след няколко повторения на коварен грип,беше получила страхотно възпаление на синусите - лекарите казваха,че рядко се наблюдава такова състояние при 12-13 годишно дете.И до сега,зададе ли се вирус,единственото ни спасение са тези лекарства и за радост се налага все по-рядко! :3d_161:

    Ако някой се интересува,бих могла да изпратя координати на лекарката на лични.

    Много се заинтригувах от написаното от вас за лечението на синузит ,моля изпретете ми ако е възможни координатите на д-р Сашка Николова .

    Аз съм от гр.София и от дълго време имам хроничен алергичен синузит.

    Ще ви бъда много благодарен за координатите на лекарката .

    моля пишете ми на емаил a631129@yahoo.ca

×
×
  • Добави...