Jump to content
Порталът към съзнателен живот

magdalena25

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    magdalena25 got a reaction from Stefan Grekov in Тъжна история   
    Благодаря,мисля над написаното...
    Сякаш случилото се ме накара да се замисля за начина,по който "обичам".За свръх взискателността ми и фиксирането върху негативното.Как очаквам грижа,но дали давам.Как не съм оценявала малките моменти,а сега бих дала всичко да се събуди и да прекарам минутка с него.В такива ситуации ставаме най-истински.
    Четох за подобни събития,че не се случват случайно.Че душата е избрала и е имала нужда от случващото се като урок и опит.Той отдавна искаше промяна,беше му втръснало от всичко и напоследък живееше като че ли,нехаейки за живота си.Беше залитнал изцяло в полюс,който го тровеше.Знам,че може би звучи фантастично това...но аз вярвам,че беше дошъл моментът да се случи нещо.Сега се моля да се върне.
  2. Like
    magdalena25 reacted to Ines Raycheva in Тъжна история   
    Изпитаме ли любов към някого, тя остава завинаги. Любовта не се "изпарява" - трансформира се.
    Отношенията могат да се променят, пътищата да се разделят, но това не "отмахва" обичта. Съвсем естествено е да проявяваш силна емпатия, да искаш да помогнеш на този човек.
    Това не означава, че решението да сте заедно има място - нито че няма, това е много лично решение, на базата на написаното не мисля, че можем да преценим каква връзка сте имали и дали тя е приключила да бъде такъв тип - партньорска.
    Съвсем друго е това, което се случва. Много емоции бушуват в теб - тъга, вина, надежда, може би самота, естествено любов, както и съвсем естественото желание да бъдеш обичана. 
    В момента този човек е безсилен, изведнъж изглежда сякаш само добър, нуждаещ се - а ти искаш да бъдеш полезна и обгрижваща. Този поглед над ситуацията може би помага да се отработи нещо, останало неотработено преди в отношенията ви. Какво ли е? 
    Общувай със самата себе си - какви потребности, желания, емоции имаш. Потиснала си много наистина, както вече си разбрала.
    Послушай сърцето си, душата си - ако наистина искаш, отиди, виж го, с майка му говори, защо не? Тя със сигурност има нужда от подкрепа  също.
    Преди всичко сме хора, след това сме в ролите си на бивша, настояща, майка, баща и т. н. Както и да реагира майка му - разбери я, вероятно е изплашена, иска да го "защити" от всичко възможно...
     
    Успех! 
×
×
  • Добави...