Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Venci88

Участници
  • Общо Съдържание

    2
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Venci88

  1. Здр те..Проблемът ми е следния:-Във главата ми се въртят само лоши мисли..Страх от това да не откача,от смърт,трудно заспивам...Страховете които имам от преди(от високо),като съм на високо сега и мн лоши мисли в главата ми.Мнения?

     

  2. В 11.11.2016 г. at 11:23, Даниела Михайлова каза:

    Здравейте Г-н Баев!Преди две години след второ раждане отивайки на свиждане на бебето,понеже беше в ковьоз на тръгване ми прилоша у едва прибирайки се,паднах на леглото за  няколко часа почти в несвяст.От тогава съм със страх от излизане,оставане сама с децата,а излизането,макар и със съпругът ми се превръща в ад.Бях на психиатър в рамките на две години ми смени три антидепресанта,а вчера стигнах и до невролог заради световъртеж.Лежа у дома в момента като парцал,имам силно сърцебиене,изъръпване и т.нМоля за малко помощ от ваша страна,как да се справя.Благодаря,предварително!

    Здр-те,имам въпрос...От известно време нямам настроение,само лоши мисли в главата ми..Страх от смърта.Страх ме е от високо и като съм някъде на високо ме е страх и най разни мисли....Трудно заспивам нощем..Страх ме е дане откача...Мнения,какво ми е?

     

×
×
  • Добави...