Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Георгии

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

Георгии's Achievements

  1. Благодаря все пак! Стискаме зъби и продължаваме напред а ако в крайна сметка не се получават така нещата ще потърся помощ!
  2. Аз съм от Пловдив но не знам дали има добри терапевти тук. Не искам да ходя при когото и да е, трябва ми някой препоръчан и някой, който е работил с такъв тип проблеми.. Искрено ще се радвам ако вие можете да ми препоръчате!
  3. Първо Благодаря за бързият отговор. Искам да кажа,че аз съм на 20 години и от година и половина съм с ПА, все още не съм ходил на психотерапефт не мисля и да го правя,защото се опитвам максимално сам да се справя с проблема. Относно симптомите - някой от тези,които е изброило момичето са и при мене.. Физически нямам почти никакви, храня се пълноценно, не ми се повдига, единственото, е че при момент на страх и атака ме стягат гърдите и в някои отделни случай потене по ръцете и топли и студени вълни. Проблема при мене са натрапливите мисли, несигурността в себе си, и страх от неизвестното. Другото което съм забелязал,е че когато вниманието ми е някъде другаде и заето с нещо друго - дори и да се сетя,че има нещо, което ме мъчи просто се усмихвам и знам, че се чувствам добре и съм по-силен от него! Но понякога страха ме обхваща и главата ми се пълни с адските глупости.. Знам, че това е защото трябва да променя нещо в себе си, знам,че не идва за да ми навреди а да ми покаже правилният път, знам, че трябва да редуцирам страха, и в момент на атака просто да се отпусна и да я наблюдавам, но за момента просто не знам как да го направя! Това,което ме мъчи най-много е страха от полудяване или че съм болен от психична болест.. Искрено искам пак да благодаря за бързият отговор, прочетох поста на момичета и чувството беше вся едно ми падна камък от сърцето и душата! Искам да пожелая на всички безкрайни усмивки и успехи в живота все пак той е един не бива да го пропиляваме в неща, които ни карат да се чувстваме тъжни!
  4. Здравейте на всички и се надявам да има хора, които преглеждат този пост понеже виждам, че е доста стар.. Искам да попитам понеже 90% от симптомите на момичето,което е писало това са и при мене и се опитвам по всевъзможен начин да ги разбера и да опозная себе си.. Искам да разбера тя как е и дали по някакъв начин се е справила с това и дали има положителни резултати.. И спорта визирам "фитнес" дали ще ми помогне да се изградя като характер и навици. Защото виждам, че когато вниманието ми е далече от ПА и всичко свързано с тях просто забравям, че има нещо, което ме мъчи. Ще съм много благодарен ако някой ми отговори. :)
×
×
  • Добави...