Интересен е въпроса за солта-има много противоречиви мнения ,със сигурност предозирането е доста вредно.Трябва да правим разлика между рафинираната сол-много вреден продукт и нерафинираната морска или още по-добър вариант-например хималайската сол,скъпичка е ,но аз открих най-добрия вариант за нея,в Практикер продават свещници и лампи от големи късове Хималайска сол-разтрошаваме я ,смиламе и готово.Като гледам повечето хора прекаляват със солта,вкл. и аз струва ми се ,в скоро време трябва да се заема и с този "порок" оставих го за накрая да не ми дойдат много промените,въпреки че като се сетя колко неща промених от раз против всякакви правила за постепенни промени-накратко след доста четене и мислене станах вегетарианец и то първите 2-3 месеца на 90-95 процента сурова храна-идеално се чувствах,сега съм паднал на 5060пр. сурово ,но "прекаля" ли с готвено не се чувствам добре ,явно ще излезе суровоядец от мен