Георги Добавено Август 9, 2003 Доклад Share Добавено Август 9, 2003 Какво ще кажете за идеята да предложи всеки една тема, после да се изберат една или две чрез гласуване да се направи среща и нещо като жив форум. Където ще се задават въпроси или нещо като импровизирана конференция на представителите от форума. очаквам различни предложения и мнения Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Август 14, 2003 Доклад Share Добавено Август 14, 2003 Здравей Георги, Идеята е много добра)). Поздрави, Ради Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Август 22, 2003 Доклад Share Добавено Август 22, 2003 Здравейте всички, На 18 и 19 август си направихме жив опознавателен форум на Рила (на езерото "Бъбрека") с Иви, Ради, Георги и Филип . Иво. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Симеон_ Добавено Септември 6, 2003 Доклад Share Добавено Септември 6, 2003 Здраве на всички, Добра идея, а кога пак ще има чат какъвто имаше преди 2-3 месеца? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Март 29, 2005 Доклад Share Добавено Март 29, 2005 Добро здраве+ добри партньори и приятели + добри постижения за Екипа на Портала ! Иво, ти си ни центъра - кооординирай нещо за среща някога във времето за тези, които искат да се видим на живо...аз съм ЗА и предварително благодаря! ЛСМР Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Май 13, 2006 Доклад Share Добавено Май 13, 2006 Запрятам ръкави и впрягам организаторските си наклонности - на 21. май, неделя, в 14 ч. ще се съберем на Бунарджика /Альоша/ в Пловдив. Опознавателни белези не са ни нужни, ще се разпознаем. "Екскурзоводката" домакин би могла да се идентифицира с някакъв опознавателен знак, но може и да не се идентифицира Както дойде . И който дойде. С влак, автобус, с градския транспорт, пеш или на крилата на надеждата. Хайде, пролет е слънчева и зелена, да щурмуваме заветния хълм и да поздравим Земята ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Май 16, 2006 Доклад Share Добавено Май 16, 2006 Запрятам ръкави и впрягам организаторските си наклонности - на 21. май, неделя, в 14 ч. ще се съберем на Бунарджика /Альоша/ в Пловдив. Здравей Милкана, Радвам се, че имаш добри организаторски способности и затова, според мен е по- добре да съчетаем приятното с полезното и вместо в Пловдив, да се видим в София, тъй като на 20 и 21 май Българската Астрологична Асоциация ще проведе Третата си Национална Конференция. Темите ще бъдат много интересни и затова ви каня да присъствате. Повече информация за Конференцията ще получите от сайта на Асоциацията bulastro.com. Ще се радвам да се видим там. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Май 18, 2006 Доклад Share Добавено Май 18, 2006 Виждам, че по-напредналите астролози форумци са се насочили към конференцията. Аз няма да съм там, защото съм много под нивото на лекторите по отношение на астрологията. И тъй като все пак съм насрочила ден и място за среща, не се отмятам. Най-вероятно ще ида само аз - като малък паметник до Альоша да стърча Не случайно избрах Пловдив. Знам, че повечето от участниците са софиянци. Но ако София е Умът, то Пловдив е Сърцето на България и вярвам сте съгласни, че в този провинциален град има неща, които не могат да се усетят другаде... Знам, че друдно се жонлира с понятията време-разстояние-именни дни-пари-ангажименти. Срещата изобщо не е задължителна. И отсъствия няма да пиша Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Май 20, 2006 Доклад Share Добавено Май 20, 2006 Моля, ако някой има намерение да се срещаме утре, нека ми пише Л.С. Благодаря. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Май 26, 2006 Доклад Share Добавено Май 26, 2006 До среща на живо на поредния вече 14 събор на Мадара! Любов + Светлина + Мир + Радост Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
PeaceMAker Добавено Юни 20, 2006 Доклад Share Добавено Юни 20, 2006 Здравейте на всички. Бих искал да попитам за някаква евентуална среща м/у софиянци. Ако има желаещи от другите градове също добре дошли. Примерно за една разходка във Витоша или нещо от сорта. Предлагам да е в някоя неделя, защото тогава почти - всички ще са свободни. Незнам като цяло има ли желаещи ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Юни 20, 2006 Доклад Share Добавено Юни 20, 2006 Добра идея Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 20, 2006 Доклад Share Добавено Юни 20, 2006 айде - началото на юли? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
PeaceMAker Добавено Юни 20, 2006 Доклад Share Добавено Юни 20, 2006 айде - началото на юли? Бих искал да предложа и датата 2ри. Защото проверих тогава се пада неделята. Съгласни ли сте ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Юни 20, 2006 Доклад Share Добавено Юни 20, 2006 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Октомври 2, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 Айде! Матей 18:20 20. Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях. 2 Йоаново 1:12 12. Имам много да ви пиша, но не искам да пиша с книга и мастило, обаче надявам се да дойда при вас, и уста с уста да се разговорим, за да бъде радостта ви пълна. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 2, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 И аз съм за! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Георги Добавено Октомври 2, 2006 Автор Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 Здравейте Днес някъде към 15.30 -16.00 ми хрумна идея да се направи среща на форумците. Погледнах началото и видях, че аз съм дал идеята преди много време. С Иво си говорихме за това... и после той ми прати линк за да видя какво сте писали...ами чакам предложения за София... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 2, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 Здравейте Днес някъде към 15.30 -16.00 ми хрумна идея да се направи среща на форумците. Погледнах началото и видях, че аз съм дал идеята преди много време. С Иво си говорихме за това... и после той ми прати линк за да видя какво сте писали...ами чакам предложения за София... Съгласен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 2, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 Може би през почивните дни е най-добре? Да направим екскурзия? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 2, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 Може би през почивните дни е най-добре? Да направим екскурзия? Да не е тия почивни дни само, ако може!? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 2, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2006 аз съм без проблем Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Октомври 4, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 4, 2006 (edited) И аз с вас - дай Боже - времева и финансова възможност. Да бъде. Амин Любов + Светлина + Мир + Радост Редактирано Октомври 4, 2006 от Благост Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Октомври 5, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2006 (edited) И аз бих искала да ви видя! Интересно ми е дали ще се познаем кой кое /във форума/ без да се представяме! Искам да ви помоля /модераторите/ ако решите да се виждаме /някой почивен ден по възможност в София (може Витоша или Люлин)/ да ни изпратите по имейла съобщение /на тези, които са изявили желание за среща/ и ние от своя страна да ви потвърдим. Редактирано Октомври 5, 2006 от Криси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Добавено Октомври 5, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 5, 2006 Не забравяйте приятели, че сигурно всички сме от различни градове. Предполагам, че това лято сме се виждали без да знаем на Седемте Рилски езера. Кой от вас беше там на Събора? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts