Guest Системен Добавено Декември 14, 2009 Доклад Share Добавено Декември 14, 2009 Здравейте, Утре е важен ден за мен и ми предстои изпит по шофиране на заледеният път. Падам се с група и няма да съм сам като карам. Трима човека ще сме на изпит.т.е в колата ще сме пет човека плюс изпитващият и наблюдаващият инструктор. Малко тъпкано ще е. И разбира се аз като всеки друг се притеснявам в известна степен от това. Нещо утвърждения ли да си казвам. Визуализация ли да ползвам. Примерно - Изпитът е взет успешно Дайте съвет Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Декември 14, 2009 Доклад Share Добавено Декември 14, 2009 Затвори очи и си представи последователно всички действия, които трябва да изпълниш – слагане на колана, палене на двигателя, включване на фаровете, даване на мигач и т.н. После мислено си се представяй в различни ситуации и действията, които предприемаш – кръстовища, паркиране, сфетофари... Повтори всички ситуации наум по няколко пъти, докато последователността от действията ти се запечата в съзнанието. Това първото с потеглянето на автомобила го направи повече пъти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Системен Добавено Декември 15, 2009 Доклад Share Добавено Декември 15, 2009 Всичко го направих както трябва. Но накрая сгафих с престрояването в друга лента. Нищо другият път, но разбрах едно - че изпитващите винаги са по меки към момичетата. Едно момиче направи няколко грешки и му позволи да кара още малко и накрая го скъса. :wacko: Поговорката е вярна. Момичетата не успяват на тестовете, но на шофиране да. А ние успяваме на тестовете, но на шофиране - не. При мен важи този принцип явно. Аз имам много силен елемент Земя, което означва, че практиката е важна! Ама и тоя изпитващ е баси човека - само крещи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Декември 16, 2009 Доклад Share Добавено Декември 16, 2009 Притесненията и страха ни провалят, не нещо друго. На другия изпит иди без много да му мислиш, дори изобщо не го мисли. Просто иди щастлив. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
braman Добавено Декември 16, 2009 Доклад Share Добавено Декември 16, 2009 Притесненията и страха ни провалят, не нещо друго. На другия изпит иди без много да му мислиш, дори изобщо не го мисли. Просто иди щастлив. Това е карта таро! Медитацията върху нея ще ти открие неподозирани възможности. Може и като визуализация, но само докато си на ръчна. Смисъла на глупака е много дълбок - това може би е най съществената карта в таро! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts