Ани Добавено Септември 15, 2009 Доклад Share Добавено Септември 15, 2009 (edited) Наряд за 22 септември 2009 г. Празник на есенното равноденствие Начало на Духовната учебна година Начало – 6:00 ч. 1. Песен Ще се развеселя 2. Добрата молитва 3. Песен Венир Бенир 4. Молитва на Братството 5. Песен Духът Божий 6. Прочит на Евангелията: - Матея 11: 25-30 - Марка 13: 21-32 - Лука 12: 15-23 - Йоана 1: 1-18 7. Беседа: Отче наш, държана на 22 септември 1938 г., от т. Двигатели в живота 8. Молитвата „Отче наш” 9. Песен Махар Бену Аба 10. Формула: "Ученикът трябва да има сърце, чисто като кристал, ум, светъл като Слънцето, душа, обширна като Вселената, дух, мощен като Бога и едно със Бога." 11. Кратка молитва ("Молитви, формули, песни" 2009, стр.48) Преблагий Господи, влей светлината на Божествената Мъдрост в ума ми, за да разумея Твоите закони; потопи сърцето ми в топлината на Твоята Любов, за да направя най-малкото добро; освети пътя ми към Тебе с виделината на Божествената Истина, за да се върна в Лоното Ти и да изпълня Волята Ти. 12.Формула: „Да се прослави Бог в Бялото Братство и да се прославят Белите братя в Божията Любов.” (3 пъти) Братски съвет Редактирано Септември 19, 2009 от Донка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Септември 22, 2009 Автор Доклад Share Добавено Септември 22, 2009 Днес е 22 септември Празник на есенното равноденствие Начало на Духовната учебна година Ден на Независимостта на България Честити празници! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Септември 22, 2009 Доклад Share Добавено Септември 22, 2009 Честит празник и от мен на всички! И да си пожелаем със светлина и мъдрост да разрешим задачите на нашите души! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts