Guest НиколаДамянов Добавено Август 4, 2009 Доклад Share Добавено Август 4, 2009 Здравейте! Във предишната тема "Имам въпрос...?" ясно бях изложил мотивите си за необходимостта от подобна тема. В това второ издание целите и мотивите се запазват, а който иска може да си ги припомни в предходната тема. Днес ме впечатли едно изказване на Венцислав в темата "Карма, прераждане,...Изход ?!?", което породи доста въпроси в мен... Цитирам: ... А както се спомена, наближава жътва. Именно във връзка и с нея Автадес пък създава и голям брой природни души, непритежаващи Божествена искра. Те наистина приличат на преродени животни. Венцислав, би ли разяснил малко повече за тези "природни души, непритежаващи Божествена искра" ...? С какво те се различават от тези, които имат Божествена искра ? Каква роля и функция им е отредена на тези души ? Смисъла на това творение ? Има ли начин тези души някога да приемат Божествена искра? Те еволюират ли ? Дай примери от настоящето за такива души ? Благодаря ти за отговорите предварително ! Поздрави. п.п. ВАЖНО! (повтарям го от миналата тема) – принципно адресата на въпросите не е в задължението да отговаря, ако няма разположение за това. Администраторска бележка: Когато една тема е затворена от админ / модератор, моля не отваряйте друга подобна. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest НиколаДамянов Добавено Ноември 27, 2009 Доклад Share Добавено Ноември 27, 2009 Замислям се за себе си - какъв запален идеалист бях. Търсех материали за пренатално възпитание преди 10г., когато за това не се говореше, нямаше инфо... А сега станах поизморен реалист. ... Viki3, би ли споделила нещо повече за изводите ти и равносметките (преди и сега!), за които си се замислила? Защо се оценяваш преди като "запален идеалист"? Това лошо ли е ? Къде си сбъркала? А как сега си се поизморила и си станала "поизморен реалист"? Какво те измори? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts