Guest Еси Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 Enjoy Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 В момента съм на вълна медитация, сега тегля. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 eee adelaida не е по темата каква музика ти помага? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 Е как да не е, та нали това обяснявам, в момента тази...А друг път ще оставя други опити и впечатления... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Milena Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=tsxAl3yfveY - Heart Sutra Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=CSVP7THm1og Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 Аз съм "Buena vista", а имам толкова много работа ... терзанията ще дойдат скоро. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 С малко закъснение, но по-добре късно отколкото никога . Еси, поздравления за хубавата тема! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Ноември 4, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 4, 2007 ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Ноември 5, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=uuuDjOzXMX0 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 5, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 5, 2007 Ла Горда товае любимата ми песен от един не толкова силен албум, а това парче няма нищо общо с другите в албума. А ние, с Андреа Бочели пеем това. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ла Горда Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Летя в облаците и рисувам слънца. С теб това е детска игра... Космос от Любов - Елена Мури Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Стоех и говорех старинни забравени стихове, що никой до днес не е чувал и няма да чуе, Нима тая приказка, що си разказвахме тихо, бе само измислица, шепот безцелен и чужд?... Но принцът е мъртъв, умряла е феята скръбно... Зеленият двор днес е само забравен декор в една старомодна пиеса, където, без публика, под бяла луна се целуваха двама актьори. /Елегия, Александър Вутимски 1919-1943/ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest N_Damianov Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 На Мона : О Мона!-душица блага и добра... С твойте ,черни мисли и миражи, Всяваш винаги разлъка ,самота ... Но помагаш - знаеш ли това ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Много жалко, Дамянов, успя да ме разсмееш, което е лошо за мрачната ми същност:-))) Благодаря за красивото посвещение. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest N_Damianov Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Много жалко, Дамянов, успя да ме разсмееш, което е лошо за мрачната ми същност Благодаря за красивото посвещение. Мона мила...!Много Съжалявам... Как развалих твойта красота ! Бързо ти усмивката изтрий , С мисли черни се покрий ... Аххх... така, така...тааааккка ... Колко хубава си ти СЕГАААА !!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 2 канала са повече от един Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Вървя по тротоара към мечтите си, от някъде дъхти на карамел, а срещу мен витрина се оглежда в очите ми, и жълтото манто от манекена намига ми копнежно. Къдрица вятъра подръпва нежно - палаво. В бистрото до театъра, зад ъгъла палитра свел един художник тайно ме поглежда. Усмихвам се, латернаджия стар с бомбе и бели ръкавици усмихва ми се, светнали зеници съзирам в локвичка след късен дъжд. Дъхти на свежест. Есенно небе, събрало златоткани цветове в букет за мен подръпва стол, поръчва ми кафе. Прекрасен ден Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 (edited) infinity1305, "видях те". Благодаря за красотата! Валентин седя и мисля - ти ли се чувстваш така (като млада красива жена, която свири на китара) или красива девойка ти свири??? Редактирано Ноември 6, 2007 от Еси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 (edited) картинката ми прилича на Мона в добро настроение + шега моно / Stereo "Есенно небе, събрало златоткани цветове в букет" Инфинити Редактирано Ноември 6, 2007 от Валентин Петров Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Еси Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 ооо не знаех, че Мона може да свири на китара. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 ... ний които следваме пътя на доброто ще се подмладим. вие които следвате пътя на доброто ще се подмладите. те които следват пътя на Доброто ще се подмладят! Това ми казва Любовта! Това ми казва Любовта! Учителят Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Не мога да спра да слушам това... вечер ме залива със спокойствие, след уморителен ден... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Ноември 6, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 6, 2007 Красиво и истинско Благодаря Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Silviya Добавено Ноември 7, 2007 Доклад Share Добавено Ноември 7, 2007 Не мога да спра да слушам това... вечер ме залива със спокойствие, след уморителен ден... Прекрасно е, наистина, в стихове на Руми... "Онези, чиито сърца горят, не се захласват по аромат и цвят. Те виждат самата Красотата- навсякъде, във всеки миг. Те пробиват черупката на мнението и вкусват ядката на непосредственото преживяване. Те разскъсват завесата на мислите и откриват съзнателността. Те прекосяват океана, отивайки към източника на Знанието." Маулана РУМИ Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts