ester Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 Незнам дори как да го разкажа.Разбрах че ми изневерил преди време, но е подържал дълго време вразка по телефона,като приятели.През цялото време докато е с мен .Непредполагах че е способен на това.Всичко вървеше добре преди това да се случи.След това нещата се промениха,вече незнам кой е този с който живея.За мен е непознат, немога да му вярвам.Чуствах го близък и мислех че това е човека с който искам да бъда.Мислех че и за него е така.Как може да се продалжи възможно ли е ?Извинете ме но незнам какво да правя. Илен 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
papin4o Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 (edited) Как може да се продалжи възможно ли е ?... Да ... възможно е... Извинете ме но незнам какво да правя. .. Прощавате и забравяте за това Редактирано Януари 18, 2012 от papin4o Розалина, ivail, Латина и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 (edited) Прошката е добре ,и трябва да си дадеш сметка за отношенията ви ,ако са прекрасни мисля е добре да продължите ,може да има и някаква грешка и при теб и затова нещата да са се стекли така ,възможно е и да не си избрала точният за теб мъж .Аз лично изневярата бих я простил все пак не е моя собственост човекът ,но това незначи че ще продължа да съм с нея ,щом е прибягнала примерно към друг значи не сме един за друг ,както и обратното е в сила .Мисля че човек ако обича истински половинката си и през ум няма да му мини да и изневери ,тука някой може да го разбере криво това твърдение и в дадена ситуация примерно когато се разхождат заедно двамата мъжът погледне друго момиче ,половинката му го съди веднага за това или обратното ,което мисля е нелепо .Също е хубаво да се разбере че ревноста няма нищо общо с Любовта ,те са на потивоположни полюси .Хубаво ако човек е решил, че нежелае да е с половинката си ,да го направи навреме ,а не да чака с години имат и деца и т.н. .И човек ако не промени нещо в себе си най вероятно ,ще привлече същата енергия и другият партньор ,с който бъде сигорно ще бъди с подобен или същият характер .Хубаво е човек да знае какво иска . Редактирано Януари 18, 2012 от veselinvalchev1981 Розалина, мече и Креми (късметче) 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 Аз пък ще дам обратния съвет, Как може да се продалжи възможно ли е ?... Може да се продължи по друг път... Извинете ме но незнам какво да правя. . .. Всеки по пътя си. ... Явно е имало някакъв вакуум във вашите отношения, за да се получи случката... Щом има вакуум, тогава защо да продължавате? Вие не сте прахосмукачки, че вакуумът да ви прави щастливи? Chaos, jul, veselinvalchev1981 и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 Изневярата винаги е травма за единия от двойката. И те боли, и ти е тежко, и имаш чувство, че целия свят се е проснал на раменете ти. От колко време сте заедно? Имате ли деца? Искаш ли да продължиш с този човек? А той с теб? В това състояние е естествено да не знаеш какво да правиш, и да не виждаш \ за момента\ път напред. Но, той, пътя си е там и ще те изчака да събереш сили да продължиш напред. Розалина и veselinvalchev1981 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ester Добавено Януари 18, 2012 Автор Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 Заедно сме повече от 15 години.Аз незнам как да продължа...той пътува често и единствено мога да си мисля че ще се случи пак.Тои иска да бъдем заедно аз също исках но сега ,съжалявам но ми е ужасно трудно дори да говоря за всичко това...вярвах в неща които се сринаха. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 При това полужение и при полужение ,че отношенията ви са добри може би е по добре да сте си заедно . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 Подготовката за злодеянието е предварително замислена. Преди да се стигне до полов акт е имало друг акт. Този на отдръпването от теб и на усамотяването с любовницата му - чрез телефонни обаждания. Тази телефонна връзка за мен означава, че мъжът ти съвсем съзнателно, с егоистични помисли е подходил към същността на акта. Без никакви угризения от негова страна си била мамена в продължение на ( ? ). Петнадесет годишната ви връзка не бива да бъде предпоставка за компромисно решение. Потърси щастието в прегръдките на друг! Ти си дала всичко от себе си, а си получила нож в гърба! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
albatross_bg Добавено Януари 18, 2012 Доклад Share Добавено Януари 18, 2012 (edited) Говорихте ли по въпроса с мъжа си? Какво чувства той? Спрямо изневярата си, спрямо въпросната жена, спрямо Вас? Написала сте, че самият акт на изневярата е бил преди време, а впоследствие е поддържал "платоническа връзка"(която за повечето жени обикновено е и по-голям "грях"). Разбирам, че огорчението от сблъсъка с такова откритие за човека, който е до Вас от толкова време, е неизбежно и тежко. Но се опитайте да си представите как бихте се отнесли ако ваш най-добър приятел(приятел, брат или син да речем) е попаднал в подобна ситуация. Какво бихте го попитала? Какъв съвет бихте му дала? С какво бихте му помогнала, за да продължи живота си по най-добрия според Вас начин? Животът е шарен. Никога черно-бял. И ни събира заедно не за да сме вечно щастливи един с друг , а в съжителството с другия да ставаме по-добри - и той и Вие. Редактирано Януари 18, 2012 от albatross_bg Диляна Колева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 (edited) Незнам дори как да го разкажа.Разбрах че ми изневерил преди време, но е подържал дълго време вразка по телефона,като приятели.През цялото време докато е с мен .Непредполагах че е способен на това.Всичко вървеше добре преди това да се случи.След това нещата се промениха,вече незнам кой е този с който живея.За мен е непознат, немога да му вярвам.Чуствах го близък и мислех че това е човека с който искам да бъда.Мислех че и за него е така.Как може да се продалжи възможно ли е ?Извинете ме но незнам какво да правя. Зад всяка изневяра стои някаква причина. Тя може да в един от двамата партньори или и в двамата. Според мен е добре да поговорите с партньора си, за да разберете причината за неговото поведение. Когато сте наясно какво е предизвикало изневярата ще е по-лесно да вземете решение какво да правите по-нататък. Редактирано Януари 19, 2012 от Пламъче veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Viva Caselli Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Внимавай много, дано не потърсиш вина в себе си! Ако можеш да се самонараниш, да вмениш вина на себе си, то тогава виновна ще си. Каквото и да не си му дала, каквото и да го е отблъснало от теб, той няма право да търси друга, след като има теб. Може да застане и да ти каже: " Аз не искам повече да продължавам с теб. Промени това в себе си, дай ми това. Нуждая се от това. " Но това се предприема преди изневярата, никога след нея. Че е много удобно да напълни със сълзи очите и да ти сподели, че съжалява. Въобще не си помисляй, че по някакъв начин ти си спомогнала да мърсува с друга. Ти не си виновна. Поведението ти, каквото и да е било през годините прекарани заедно не може да е предпоставка за изневяра. Ама по никакъв начин не може да е, никакъв! Дал е мъжката си дума, че ще бъде с теб в добро и зло. Какво повече може да се иска и търси... Изневярата винаги е съпровождана от похотливостта, а тя е смъртен грях. Това едва ли те интересува в момента, но да опростиш изневяра значи с единия крак да стъпиш в плътските сладострасти! Успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Каквото и да не си му дала, каквото и да го е отблъснало от теб, той няма право да търси друга, след като има теб. Въобще не си помисляй, че по някакъв начин ти си спомогнала да мърсува с друга. Изневярата винаги е съпровождана от похотливостта, а тя е смъртен грях. Малеее, че забрана. Няма право, тц, тц, че това къде го пише. То какво излиза, че женените или обвързаните не трябва да общуват с никой след като имат някой до себе си. Хора, слезте на тая земя. Винаги специално в такива отношения има две страни, а не една. Пък и в крайна сметка, който не намира нещо с един човек, го търси при друг, това не е от вчера или от днес, а от векове. И не е болка за умиране. Всеки трябва да търси щастието си. Никой не е свързан с някой друг, во веки. Всъщност поне според мен, няма лошо в изневярата с полов акт, какво толкова случило се е, по-страшна е другата изневяра, когато си с един човек, а мислите постоянно са при другия или другата. Има по-страшни неща от изневярата. Много ме разсмя, думата - мърсува, все едно го казва баба ми, която е на 70 години. B__ и Пламъче 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 (edited) . Редактирано Януари 19, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Той може би ти е изневерил, но дали първо ти не си изневерила сама на себе си? jul 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Заедно сме повече от 15 години.Аз незнам как да продължа...той пътува често и единствено мога да си мисля че ще се случи пак.Тои иска да бъдем заедно аз също исках но сега ,съжалявам но ми е ужасно трудно дори да говоря за всичко това...вярвах в неща които се сринаха. Изчакайте няколко дни. Наблюдавайте реакцията му на случващото се. Така вероятно ще можете да прецените истинската му позиция. Изяснете за себе си какво точно очаквате от него като следствие от случилото се и му го кажете открито. Изяснете си какво очаквате от връзката ви, как си я представят, каква бихте желали да бъде. След като си изясните всичко за себе си, обсъдете всичко и с него. Случилото се е неприятно, но трябва да преминете през него по един или друг начин. Най-добре е да се опитате да решите въпроса съвместно. Ако има достатъчно хармония между вас, ще успеете. Ако няма... то е ясно. veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 И всичко започва от думата изневерявам.... Етикет. Какво означава "изневери ми"? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ester Добавено Януари 19, 2012 Автор Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Нещата не са толкова прости ,не ви пиша за да се правя на жертва,за връзката или там каквото е било знам че е приключило,благодаря за някои от коментарите,казвам някои защото е лесно да се забавляваш за сметка на някой друг както изглежда. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
papin4o Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Не гледай на изневярата като на лична грешка .....а направи една кратка ретроспекция на взаимоотношенията ви досега.... току виж си открила мотивите му. Замисли се дали не си застрашила по някакъв начин личната му свобода. И колкото и да е наранена гордостта ти - прости. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 не ви пиша за да се правя на жертва Отстрани изглежда точно така. Една уважаваща себе си жена, не би тръгнала да иска помощ от форум. Интересно би било да пише мъж, който е изневерил. Да се види и другата страна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 не ви пиша за да се правя на жертва Отстрани изглежда точно така. Една уважаваща себе си жена, не би тръгнала да иска помощ от форум. Интересно би било да пише мъж, който е изневерил. Да се види и другата страна. На мен пък не ми изглежда така. И уважаващите себе си понякога предпочитат да потърсят помощ във форум, защото не желаят техните познати да разберат какво се случва в живота им. Във форумите можеш да си позволиш да бъдеш анонимен, докато в реалността - не. Освен това, проблемът който авторката на темата споделя, нито е срамен, нито подлежащ на осъждане, нито рядко срещан. Тя просто желае да получи съвети от повече хора, нищо повече. veselinvalchev1981, Креми (късметче), Илен и 2 others 5 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 (edited) Във форумите можеш да си позволиш да бъдеш анонимен, докато в реалността - не. Защо, кое е различното, то проблема си е един и същ, ако има такъв. Аз предпочитам да споделям проблемите си с хора, които чувствам близки. И така и трябва да бъде, поне според мен. Във форумите има много лицемерие, прекалено дори. И няма нищо по-хубаво от истината да се казва, дори и да боли. Само че има и нещо друго хората предпочитат да правят от мухата слон, вместо да седнат и да поговорят човешки с другия човек. Все пак в една връзка или брак има две страни. Редактирано Януари 19, 2012 от Лора Витанова Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Във форумите можеш да си позволиш да бъдеш анонимен, докато в реалността - не. Защо, кое е различното, то проблема си е един и същ, ако има такъв. Аз предпочитам да споделям проблемите си с хора, които чувствам близки. И така и трябва да бъде, поне според мен. Във форумите има много лицемерие, прекалено дори. И няма нищо по-хубаво от истината да се казва, дори и да боли. Само че има и нещо друго хората предпочитат да правят от мухата слон, вместо да седнат и да поговорят човешки с другия човек. Все пак в една връзка или брак има две страни. Всеки постъпва според разбиранията си. Еднаквомислещи хора няма... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ivail Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 (edited) Няма непростими грехове, има голямо Его. Любовта(тази дето все я търсим, и все я носим) не оставя неразрешени проблеми, за това сме на земята да се учим да прощаваме. Редактирано Януари 19, 2012 от ivail Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 Прошката си е прошка, любовта – любов. Можеш да простиш и да прекратиш всякакъв контакт с човека отсреща и всичко това без да престанеш да го обичаш. П.П. Не ми е ясно защо са тези намеци, да не кажа и осъдителни думи. Сякаш писалите ги са съвършени. Въобще целият този подфорум е един огромен провал (лично мнение). Не за пръв път се случва участник търсещ съвет да бъде разпъван на кръст. Диана Илиева, Орлин Баев, Пламъче и 3 others 6 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Януари 19, 2012 Доклад Share Добавено Януари 19, 2012 (edited) Прошката си е прошка, любовта – любов. Можеш да простиш и да прекратиш всякакъв контакт с човека отсреща и всичко това без да престанеш да го обичаш. П.П. Не ми е ясно защо са тези намеци, да не кажа и осъдителни думи. Сякаш писалите ги са съвършени. Въобще целият този подфорум е един огромен провал (лично мнение). Не за пръв път се случва участник търсещ съвет да бъде разпъван на кръст. Повечето обаче я подкрепят ,това че един,двама я съдят ,голяма работа ,немогат да ме впечатлят затова мисля ,че не е провал .Всеки си изказва мнението ,имат си своя гледна точка и мироглед ,която не е задължително вярна .Има достатъчно съвети ,и търсещият съвет може да си избере някой или няколко ,които биха били полезни . Редактирано Януари 19, 2012 от veselinvalchev1981 ester, Пламъче и Диляна Колева 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts