alisha1 Добавено Август 11, 2010 Доклад Share Добавено Август 11, 2010 Здравейте, сайтът Ви е чудесен. Искам да попитам с какви хомеопатични продукти, мога да лекувам безсънието си. Заспивам късно,( поради, което пия мелатонин и валериана ) и се будя много по- рано от колкото е необходимо. Проблем ми е повече към момента това ранно събуждане. Иначе съм чувствителна, впечетлителна и колеблива натура. Със светла коса и кожа, пълничка и бавен темперамент ( но вътрешно неспокойна ) . На нощното ми шкафче имам седатив ПЦ и дормикинд. Благодаря Ви предварително за отговора! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Февруари 19, 2011 Доклад Share Добавено Февруари 19, 2011 Здравейте, В главният хомеопатичен справочник - Реперториума при безсъние има показани 500 (Петстотин) лекарства! За да бъде правилно подбрано и предписано едно хомеопатично лекарство и да има то ефект върху конкретния човек, са нужни минимум два часа т.н. хомеопатично интервю. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
р.казакова Добавено Август 3, 2014 Доклад Share Добавено Август 3, 2014 Много добре действат шуслерови соли 7 и 11 по 5 таблетки разтворени във вода преди лягане,изпиват се при евентуално събуждане през нощта. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts