Eлф Добавено Август 4, 2010 Доклад Share Добавено Август 4, 2010 (edited) Играйте си дЯцА. Чек да изМиСлА първата. Мммммм например - Каква е идеалната комбинация? Богат + Умен + Красив. Чудех се дЕ съм мяркала подобен мъж и се сетих. Виждала съм веднъж- два пъти един от тези доктори. Това "гениално" хрумване ми дОдЕ докато рУпАх салатка от краставици и домати чудейки се кога аджеба ще намеря време да отида да си взема изследването от болницата. Безобразие . Ай мислете игри докато аз намислА к'во да прАвА с похода до поликлиниката. сИгУр ша тряА добре да се екипирам, за да стигна до там )) Редактирано Август 4, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Август 4, 2010 Доклад Share Добавено Август 4, 2010 Да`н забрайш пачките! Че при таквиз богати, умни и красиви с пачки се оди... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Август 4, 2010 Доклад Share Добавено Август 4, 2010 И пачките да са по-дебели! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Август 4, 2010 Автор Доклад Share Добавено Август 4, 2010 (edited) Ми аз за това само два пъти съм го видяла и сега вРъВа по дългия и криволичещ път на старата система... Иначе немоЙ да му са смогне)) Редактирано Август 4, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Август 4, 2010 Доклад Share Добавено Август 4, 2010 Така е, като пренебрегваме Вътрешния Лекар... /Това човече какво ли означава?!/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Август 4, 2010 Автор Доклад Share Добавено Август 4, 2010 (edited) Вярно е. В редките случаи когато съм се заслушвала в него много ми е помагал ама като се разконцентрирам и рЪгВаМ по красавците Редактирано Август 4, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Август 4, 2010 Доклад Share Добавено Август 4, 2010 На някои хора и това им помага Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Август 4, 2010 Автор Доклад Share Добавено Август 4, 2010 (edited) На някои хора и това им помага Ааааааааа професор Трелони дето ми я изтриха, а аз така се кефех на откритието си. Пускам си я пък Редактирано Август 4, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts