Ани Добавено Юли 9, 2010 Доклад Share Добавено Юли 9, 2010 От 10-ти до 11-ти юли, 2010 г., (Петровден - стар стил), ще се проведе братска среща в Айтос по случай рождения ден на Учителя. Братската градина в Айтос Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Юли 10, 2011 Доклад Share Добавено Юли 10, 2011 Днес за първи път присъствах на братската среща в Айтос по повод рождения ден на Учителя. Магнетично място. Не ми се тръгваше. Дъхът ми спира все още, като се сетя как изневиделица попаднах в молитвената стаичка с оригиналния пентаграм, много портрети на Учителя и книги, до които той се е докосвал... Паневритмията беше приказна. Закуската, чаят...и всичко, подготвено за гостите, беше толкова вкусно... Искам да благодаря за посрещането, както и за добрата организация на несебърската група по превоза! Надявам се скоро да имам и малко снимки от мястото на събитието. Надявам се и паневритмичните кръгове да стават все по-големи! Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts