Креми (късметче) Добавено Юли 9, 2010 Доклад Share Добавено Юли 9, 2010 Привет! Утре пътувам за Варна и ще съм там 3 седмици. Ако има желаещи, уточнете ден и час ( защото варненци работят през лятото и по това се познават - белички са! ) Аз няма да имам постоянно нет, но се надявам да се информираме взаимно с тези, които ме познават на живо. Щастливо и ползотворно лято на всички! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
borislavil Добавено Юли 9, 2010 Доклад Share Добавено Юли 9, 2010 Креми, въпреки че не съм от Варна, но ще ми е драго да се видим. Планирам да направя обиколка из България, за да се срещна с приятели. На 20 и 21 юли ще бъда във Варна, на 22 и 23 юли - в Бургас, на 24 и 25 - в Пловдив, а на 26 и 27 юли - в София. На когото съм похлопал на сърцето, може да ми се обади, за да се уточним за евентуална среща - може да е групова, може да е и индивидуална. Сърдечни поздрави от мен! Дъгата и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юли 9, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юли 9, 2010 Тогава ето моето предложение - на 20.07. от 18 ч. пред входа на х-л "Черно море". Това не изключва и други срещи. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Юли 13, 2010 Доклад Share Добавено Юли 13, 2010 Мисля, че това е едно много добро предложение!! Много ще се радвам да ви видя и да се запознаем Дано още някой се включи към нашата мини-среща Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диан Георгиев Добавено Юли 14, 2010 Доклад Share Добавено Юли 14, 2010 И аз съм близо до Варна този месец. 18 часа ми е късно, за съжаление. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 14, 2010 Доклад Share Добавено Юли 14, 2010 Аз също съм във Варна по това време. А часът може да се промени. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юли 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юли 15, 2010 Привет! Рядко имам възможност да пиша. Преди вторник ще сепостарая да погледна пак. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Дайте предложение за друг час, но аз съм на работа до 17ч. Може просто да се присъединя към вас по-късно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
borislavil Добавено Юли 16, 2010 Доклад Share Добавено Юли 16, 2010 Както с Диан, с когото се познаваме, така и с други желаещи, на които този час не им е удобен, може да се видим и индивидуално. Така че аз не виждам проблем. Нека да си остане същият ден,час и място! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 19, 2010 Доклад Share Добавено Юли 19, 2010 Значи остава утре(20.07) в 18.00 пред хотел Черно море. Ще ми бъде приятно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йорданка Динева Добавено Юли 19, 2010 Доклад Share Добавено Юли 19, 2010 Креми, въпреки че не съм от Варна, но ще ми е драго да се видим. Планирам да направя обиколка из България, за да се срещна с приятели. На 20 и 21 юли ще бъда във Варна, на 22 и 23 юли - в Бургас, на 24 и 25 - в Пловдив, а на 26 и 27 юли - в София. На когото съм похлопал на сърцето, може да ми се обади, за да се уточним за евентуална среща - може да е групова, може да е и индивидуална. Сърдечни поздрави от мен! В Бургас къде ще се състои срещата? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 Ехо, варненци - имаше ли среща? Сухи ли сте? Аз тръгнах от Евксиноград (понеже Иво каза: "Няма страшно, гмуркай се - животът е пред теб!" ).. Обаче, потопът се изля безмилостно отгоре ми (цели два пъти), затънах в кал до уши, плавниците отказаха... и се прибрах безславно обратно . Разказвайте вие какво, как, къде.. и така нататък Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Добавено Юли 20, 2010 Доклад Share Добавено Юли 20, 2010 И аз съм близо до Варна и до последно се чудех дали да дойда, докато не заваля и загърмя. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диан Георгиев Добавено Юли 21, 2010 Доклад Share Добавено Юли 21, 2010 Да, дъжда е бил силен във Варна. Ще има ли нова среща на отпускарите и постоянно пребиваващите във Варна? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юли 21, 2010 Доклад Share Добавено Юли 21, 2010 Срещата беше много приятна гледахме дъжда в центъра от едно кафене в което правят мнооого видове кафе. Много говорихме, посмяхме се, поразказахме си това - онова. Бяхме 7 човека. Беше приятно. А лятото е пред нас срещи много, по принцип с Късметче планираме една плажна среща в четвъртък, ако има интерес........ заповядайте. Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диан Георгиев Добавено Август 10, 2010 Доклад Share Добавено Август 10, 2010 Както с Диан, с когото се познаваме, така и с други желаещи, на които този час не им е удобен, може да се видим и индивидуално. Не си спомням откъде се познаваме, това явно остава за бъдещи срещи, във Варна или другаде. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts