Това е популярно мнение. Уки` Добавено Юли 7, 2010 Това е популярно мнение. Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 Здравейте! Много съм щастлива ,че ме приеха да уча в музикалната академия и вече съм студенткаа ..просто радостта напираше ,а знам ,че вие искрено ще се зарадвате за мен.Амии това е ... желая на всички ви хубави и слънчеви летни дни изпълнени с мноого музика и усмивки )) Деяна, Vespertine, erendil и 4 others 7 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Юли 7, 2010 Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 (edited) Честито! Много успехи, удовлетворениe, красота! Редактирано Юли 7, 2010 от късметче Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 7, 2010 Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 Браво Наистина ти се радваме! И благодарим за пожеланията! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
veselinvalchev1981 Добавено Юли 7, 2010 Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 Браво ,браво .А каква специалност или инструмент се води ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Уки` Добавено Юли 7, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 Благодаря ви ! А специалността е виола Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йорданка Динева Добавено Юли 7, 2010 Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 Поздравления! Много успехи за напред! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
aiia Добавено Юли 7, 2010 Доклад Share Добавено Юли 7, 2010 Честито мила Уки.И аз СЪМ много радостна да Ви съобщя че днес разбрах че ще имам внуче. Много съм щастлива .Мир-Любов и Здраве на всички. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 Честито!Желая ти успех! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Мария-София Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 Честито мила Уки.И аз СЪМ много радостна да Ви съобщя че днес разбрах че ще имам внуче. Много съм щастлива .Мир-Любов и Здраве на всички. А, ето още една хубава новина! Поздравления Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 (edited) Поздравления и от мен! и продължавай да ни информираш за напредъка ти и други радостни събития. Звученето на виолата е може би най-близко до звученето на душата... Редактирано Юли 8, 2010 от Alexander Розалина 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Уки` Добавено Юли 8, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 Благодаря ви от сърце ,а на aiia честито и още много такива радости да я сполетяват занапред Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 Честито мила Уки.И аз СЪМ много радостна да Ви съобщя че днес разбрах че ще имам внуче. Много съм щастлива .Мир-Любов и Здраве на всички. Прекрасна новина!Честито и от мен! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Brilliance Добавено Юли 8, 2010 Доклад Share Добавено Юли 8, 2010 Честито и от мен Желая ти много успехи, Любов и Светлина! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Януари 15, 2011 Доклад Share Добавено Януари 15, 2011 (edited) Хареса ми темата на Уки . Затова тук, споделям с вас , музикална новина ,която ме зарадва през изминалата 2010 година. Тази година не успях да гледам по ТВ Новогодишния концерт на Виенската филхармония.Затова сега си го гледам тук И се сещам за новината. 2009 г-"Българска цигуларка Албена Данаилова стана първата жена, която заема концертмайсторското място в оркестъра на реномираната Виенска опера. Това е прецедент в историята на оперния оркестър, защото до сега тази престижна позиция е била заемана единствено от мъже. 2010 г-За първи път в цялата досегашна история на виенската филхармония нейн концертмайстор става жена – цигуларката от български произход Албена Данаилова." "Всъщност, Албена Данаилова изпълняваше ролята на концертмайстор от септември 2008 г., макар официално да беше утвърдена на този пост едва на 20 март 2010 г., обяснява Associated Press. До този момент Албена Данаилова бе в групата първи цигулки, където бе също първата жена."Изт. Редактирано Януари 15, 2011 от Розалина Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
solej Добавено Януари 15, 2011 Доклад Share Добавено Януари 15, 2011 За професионалиста и таланта полът не е от значение.Тялото е само обвивка .Макар и необходима.За жалост през вековете е свързано с много предрасъдъци и ''социални схеми'' Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts