Vertex Добавено Октомври 24, 2005 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2005 Здравейте! Въпросът ми е за фиктивната точка Вертекс и за аспектите, които тя сключва. Вертекс е "върхът, най-високата точка достигната при видимото движение на едно небесно тяло" и е едната част от оста Вертекс-Антивертекс. Интересува ме какво е значението на съвпада на двете точки в синастрия? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
emicom Добавено Февруари 19, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 19, 2006 Вертекс е точката на "случайните срещи". Естествено нищо случайно няма - единтсвено случайно е самата дума "случайно". При "кармични срещи" Вертекс е винаги намесена - до минута на срещата. При синастрията Вертекс говори за кармична среща с общи взаимни уроци. Ем Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Февруари 19, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 19, 2006 Здравейте приятели, И аз бих искала да зная повече за тази точка, но досега не съм чела нищо за нея. Ако имате възможност, моля да ми изпратите нещо по темата. Ще ви бъда благодарна. Таня Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Февруари 23, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 23, 2006 "И аз бих искала да зная повече за тази точка, но досега не съм чела нищо за нея. Ако имате възможност, моля да ми изпратите нещо по темата. Ще ви бъда благодарна." Може да ми препоръчате и книжка, от която мога да прочета по темата. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mercury Добавено Май 20, 2010 Доклад Share Добавено Май 20, 2010 (edited) Тази точка Вертекс е много интересна. При мен се случи така, че в продължение на 15 години, през няколко години, 6 пъти срещам един и същ човек със съответните, познати от времето на неандерталците, трептения на душата. Три от тези срещи бяха изключително вълнуващи, а другите две минутни. Запознах се с него чак на 6 среща. Естествено, беше ми много интересно това на какво се дължи. Оказа се, че моят Вертекс е в съвпад с неговото Слънце във Везни. Също така се оказа, че моята Венера е в съвпад с неговия Анти- вертекс във Водолей, което обяснява разминаването между нас за този дълъг период от време. Съвпадите на Вертекс, особено със Слънце, са кармични, като отношенията между тези хора никак не са лесни. Това го четох в някакъв американски сайт. Редактирано Май 20, 2010 от mercury Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts