Уки` Добавено Юни 7, 2010 Доклад Share Добавено Юни 7, 2010 Здравейте ,събота вечер гледах предаването "Горещо" и много искам да посетя мястото където е снимано.Мисля,че го нарекоха Изгрева ...ако някой може да ми даде адрес и да ми обясни как да стигна до там ще съм ви много благодарна Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ники_ Добавено Юни 7, 2010 Доклад Share Добавено Юни 7, 2010 (edited) Здравейте ,събота вечер гледах предаването "Горещо" и много искам да посетя мястото където е снимано.Мисля,че го нарекоха Изгрева ...ако някой може да ми даде адрес и да ми обясни как да стигна до там ще съм ви много благодарна Здравей! Там където се пресичат улиците "Латинка" и "Никола Мирчев" в кв. Изгрев - там е градинката на Учителя. http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1〈=bg Ако тръгнеш по ул. Никола Мирчев от бул. Драган Цанков, в посока навътре към квартала, то Руското посолство ще ти се пада отдясно, а градинката е малко по-навътре в ляво. Редактирано Юни 7, 2010 от Ники_ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Уки` Добавено Юни 7, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юни 7, 2010 Благодаря ! )) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ники_ Добавено Юни 7, 2010 Доклад Share Добавено Юни 7, 2010 Благодаря ! )) http://frognews.bg/news_15803/A_Griva_Idva_vremeto_na_slavianstvoto_spored_Uchitelia/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Юни 7, 2010 Доклад Share Добавено Юни 7, 2010 (edited) Редактирано Юни 7, 2010 от latina Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest devashaktika Добавено Юни 8, 2010 Доклад Share Добавено Юни 8, 2010 Можеш да стигнеш там с трамвай 18, последна спирка - Руското посолство или с метрото, слизаш на станция Жолио-Кюри. В близост до Мястото се намира и Бялата къща Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Уки` Добавено Юни 8, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юни 8, 2010 Можеш да стигнеш там с трамвай 18, последна спирка - Руското посолство или с метрото, слизаш на станция Жолио-Кюри. В близост до Мястото се намира и Бялата къща До Бялата къще не успях да отида ,но.. следващия път Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts