марсин Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 Не знам дали трябва да пускам тема / ако не-модераторите да ре6ат как да процедират /.Татко ми си отиде миналата година и аз постоянно си "говоря "по моему с него - разказвам му , моля го за помо6т, паля му све6тички у дома,обаче/не на гроба му-далече и трудно ми е/.В началото като го питах къде е - ми отговаря6е веднага, а сега е по-късен отговора му ...Та въпросът ми е -гре6а ли в поведението си към татко / някои пък твърдят,че не трябва да се притесняват ду6ите.../ и мога ли да се ориентирам по качеството на огъня на све6та за състоянието на татко ми? п.п Дано не изпростявам прекалено за някои Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 (edited) Не, не смятам че изпростяваш, но смятам че молитвата и изпращането на любов и светлина към баща ти ще е по- ценно от всичко. Така постъпих аз когато моят татко почина. Сега го усещам в мислите и със сърцето си. Усещам че ми изпраща много сила, любов и подкрепа. Аз също продължавам да изпращам молитви, светлина и любов към него и така между нас общението е истинско и непреривно. Избери си молитвеник и опитай. Този който ползвам аз е молитвеника от Учителя. Ако искаш можеш да си го отвориш от ТУК. Молитвите ще повдигнат както неговата така и твоята душа, а другото може и да навреди. Не го твърдя със сигурност, но така си мисля.Пали си свещички ако искаш, но не се опитвай да гадаеш по пламъците и да привикваш духът му, а просто се моли. Молитвата е истинският метод дарен ни от Бога . Поздрави! Редактирано Юни 6, 2010 от Eлф Пламъче 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юни 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 ... но не се опитвай да гадаеш по пламъците и да привикваш духът му, а просто се моли. Молитвата е истинският метод дарен ни от Бога . Поздрави! като гледам пламъка на свещта имам предвид състоянието на татко ми,не го викам,а само си му говоря...Щото съм чувала,че когато пламъка не е плътен,а се пресича,това означава,че духът страда-това имах предвид .Благодаря за молитвеника,ще го разгледам и ще избера нещо подходящо за нас! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 (edited) Дори и да страда ти не можеш да помогнеш. Единствената истинска и реална помощ идва от Бога, но Той няма да се намеси без молитва, защото имаме свободна воля, но пък е дал съвършен метод и път, за тези които искат с искреност, любов и по свобода да Го следват. Това е което мога да споделя с теб. Поздрави. Желая ти Любов и светлина! П.П. Както споменах и по- горе, ако свещта ти помага да се концентрираш- прави го, но истинската работа е с молитвата. Добре е човек да запали свещта в себе си. Това иде да ни покаже този символ. Редактирано Юни 6, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
марсин Добавено Юни 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 Дори и да страда ти не можеш да помогнеш. Единствената истинска и реална помощ идва от Бога, но Той няма да се намеси без молитва, защото имаме свободна воля, но пък е дал съвършен метод и път, за тези които искат с искреност, любов и по свобода да Го следват. Това е което мога да споделя с теб. Поздрави. Желая ти Любов и светлина! П.П. Както споменах и по- горе, ако свещта ти помага да се концентрираш- прави го, но истинската работа е с молитвата. Добре е човек да запали свещта в себе си. Това иде да ни покаже този символ. ,особено с Молитвеника ! Успешна седмица ! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Юни 6, 2010 Доклад Share Добавено Юни 6, 2010 Успешна седмица и на теб Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts