zilevw Добавено Май 26, 2010 Доклад Share Добавено Май 26, 2010 Здравеите преди време ми поставиха диагноза Полиневритен артрит,симтомите ми са изтрапнали 4,5 праст на рацете и краката и скованост при ходене,сковаността е на целия граб,седалището и до прастите на краката!Не сьм убедена в диагнозата имал ли е някои подобни симптоми,можете ли да ми кажете нещо по вапроса?Благодариа ви! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Май 26, 2010 Доклад Share Добавено Май 26, 2010 Не зная какви са другите физически предпоставки при теб, но защо не опиташ да правиш известно време комплекса асани от йога (те и бе здруго имат сравнително малко противопоказания - примерно ако не ти е високо кръвното налягане и някои други неща). B__ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 27, 2010 Доклад Share Добавено Май 27, 2010 Здравеите преди време ми поставиха диагноза Полиневритен артрит,симтомите ми са изтрапнали 4,5 праст на рацете и краката и скованост при ходене,сковаността е на целия граб,седалището и до прастите на краката!Не сьм убедена в диагнозата имал ли е някои подобни симптоми,можете ли да ми кажете нещо по вапроса?Благодариа ви! А до кой том Диагностика на кармата си стигнала? Мисля, че в 6 или 7 се говореше конкретно за изтръпване на крайниците. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts