Guest Емил от Льонеберя Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Не очаквай от мен да тръгна да обяснявам подобни работи. Има един друг потребител, който има интелектуален ресурс за подобни дискусионни теми... Ма аз съм си вет`ринар... вет`ринаааар... акушира и кастрира... вет`ринаааар!!! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 (edited) Това за петимата мъже, кой го е казал? В Портала съм го срещал преди години. Не съм сигурен, ама май Орлин го беше писал. Пак казвам, че съм твърде несигурен, да не излезе, че лъжа. Може и друг да е бил. Беше казано нещо от типа на :"тя може да е много добър човек, но когато става дума да върви по духовния път, за предпочитане е да не е била с повече от петима в живота си". В един сибирски форум един почитател на Лазарев беше писал за бройката и целомъдрието при жените - не съм сигурен дали е споменал цифрата пет. Наскоро в един тангристки форум пак прочетох това за пет и за усложненията след пет (беше даден линк за някаква книга, но не я отворих, защото ми се докладва като опасна връзката). Та това е. П.п.: Абе ако един грешник спи с една или повече светици, това ще му се отрази ли благотворно? Редактирано Юли 15, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Ако го е казал Лазарев, което беше първото ми интуитивно предположение, няма какво да го обсъждаме. Сякаш предчувствах, че името му ще бъде намесено. Различните хора по една или друга причина разполагат с различно количество психична енергия. Също така те я възстановяват с различни темпове. То е ясно, че тази енергия се пилее при многобройните връзки, но как и доколко ще бъде изчерпана зависи от множество фактори. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Не само Лазарев. Някакъв български автор също е писал. Тангрист май спомена нещо от сорта на "из окултната литература" - тоест явно се разпространява тази идея. Пък и във форума е споменато - макар че може от Лазарев да е взето. Ами то ако разпиляването зависи от честотата и чистотата на контактите, може с 10 човека да разпилееш по - малко енергия, отколкото с един. Макар че с десет рисковете от различен характер са по - големи... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Да, намерих го тук. Авторът е Спас Мавров. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 (edited) Сигурно една от причините да се забрани изневярата е да не бъде наранен другия човек. Но той ако не разбере, няма да бъде наранен. Ако не бъде лъган - няма и лъжа. Ако не му се лепне някоя болест - добре, пак няма грях. Ако изневярата се извърши анонимно и не се дава пример за развратност - пак май няма грях. Колкото до разпиляната енергия - тя се пилее без значение дали с партньора или с любовник. Не призовавам и не оправдавам нищо, просто търся отговори, разсъждавам. П.п.: Стан, благодаря за линка. Ще го видя. Редактирано Юли 15, 2012 от Христо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Просто плувай по течението и гледай да не се блъскаш в падналите дървета... veselinvalchev1981 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 А те са...? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Христо, ако си убеден, че човек не просто една съвкупност от кокали и месо, а има и енергийно излъчване, всяка близост би следвало да оказва своето влияние. А какво остава пък за такава по-специална близост, какъвто е половия контакт. От древността има поговорка - С какъвто се събереш, такъв ставаш. Защо е така? Забелязала съм, че се получава в някакво отношение дори физическа прилика при хора, живеещи заедно; по-голяма, ако партньорите споделят едно легло и по-малка такава, ако спят на различни легла, още по-малка, ако в различни стаи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Както казвам, не проповядвам или не отричам нещо, просто си питам. Тези неща, в каква точно връзка ги казваш? Чел съм, че се увеличава не само рискът от болести, но и този от кармична мръсотия. Или ми отговаряш на въпроса : П.п.: Абе ако един грешник спи с една или повече светици, това ще му се отрази ли благотворно? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Казвам го съвсем буквално. Имам предвид да спят в един креват, само да спят, а не нещо друго. Това са около 8 часа - доста време, през което неусетно и несъзнателно си бил облъчван и ти облъчваш този, с когото си само на педя-две разстояние. А е ясно, че при сексуалне контакт се стига до още по-силно въздействие. Замислял ли си се за думата "чистокръвен"? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Ами ако живееш с някой на квартира без да правите секс, това сигурно не особено силно влияние или е ? "Чистокръвен" - свързва се с определени гени. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Супер силно. Същото като при сексуален контакт. Край, осквернен си вече и няма връщане назад. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Точно Но няма страшно, както казваш ти, някое попче, ще ти върне неприкосновеността Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Емил от Льонеберя Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Ти поне сега разбра кой е в кухнята и дъвче здраво. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 Супер силно. Същото като при сексуален контакт. Край, осквернен си вече и няма връщане назад. Уплаших се направо. Всъщност, ти си ми казвал, че влиянието от такова съжителство е нищожно, но исках да видя какво евентуално ще кажат други хора. Май жегата не ти действа добре. Или може аз да съм те заразил, което си е повод за гордост. Но няма страшно, както казваш ти, някое попче, ще ти върне неприкосновеността Къде съм го казал? Емил : Ти поне сега разбра кой е в кухнята и дъвче здраво. В смисъл ? Да не би Стан да е дъвкал марихуана. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 (edited) Е, не, марш в Разговорки П.П. И на четиримата имам предвид. Редактирано Юли 15, 2012 от Диана Илиева Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Христо Добавено Юли 15, 2012 Доклад Share Добавено Юли 15, 2012 И това за попчетата имаше отношение към нещо, което един автор е казал във връзка с жените. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts