Guest devashaktika Добавено Май 21, 2010 Доклад Share Добавено Май 21, 2010 (edited) Вдъхновено от мнението на mochito Редактирано Май 21, 2010 от devashaktika Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Май 22, 2010 Доклад Share Добавено Май 22, 2010 Здравей, devashaktika Гледала съм го това филмче преди около година и доколкото разбрах е направено по истински случай. За съжаление може би бягството от обществото по този начин не е истинското спасение, но поне е изразена смелостта да се направи една такава крачка. На мен лично ми беше интересено цялото това пътуване, което предприе той ,и всички различни хора, с които се запозна и с които преживя неща, които иначе никога не биха му се случили. Иначе като филм и игра на актьора наистина ме разчуства, след това дълго разсъждавах, за това, че хората сме се ограничили само в нашето си обкръжение и ни занимават толкова незначителни проблеми, когато можем да преживеем истинско приключение в откриването на различни места...и себе си. Поради това филмът остана специален за мен а музиката от него още повече.. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Май 22, 2010 Доклад Share Добавено Май 22, 2010 Здравейте! Филма го гледах преди малко повече от година и за мен той беше едно от онези събития, които ме окуражиха във взимането на важно решение за рязка промяна в живота ми. Приех го много лично и го преживях. Наистина крайността на момчето го отведе бързо до преминаване в отвъдния свят, но идеята да се противопостави на целия свят, изтъкан от фалшив лукс и удобства, за да се докосне до истинската природа, е изключително вдъхновяваща. Наистина,много "специален" филм. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts