ivan_karakashev Добавено Май 14, 2010 Доклад Share Добавено Май 14, 2010 Какво ви е мнението относно филма "Сблъсъка на Титаните"? На мене като цяло ми хареса, но края свърши бързо и очаквах да има по-голяма развръска. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Май 15, 2010 Доклад Share Добавено Май 15, 2010 Става за еднократно гледане. Хубави филми обаче не се правят само с визуални ефекти. По гръцката митология са правени доста филми... В този специално нещата са представени доста посредствено и сухо. Липсва атмосфера в която човек да се потопи. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Май 15, 2010 Доклад Share Добавено Май 15, 2010 A само на мен ли ми прави впечатление, че главния герой все едно е копие на човека от Аватар. С прическа на американски пехотинец, докато нямаше друг мъж във филка, който да не е с дълга коса. В началото си беше и с фланелка ака морската пехота Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Май 15, 2010 Доклад Share Добавено Май 15, 2010 Ами, Божидаре, главния герой все едно е копие на човека от Аватар може би, защото и в двата филма участва един и същ актьор Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts