Иво Добавено Май 13, 2010 Доклад Share Добавено Май 13, 2010 Моля споделете в тази тема защо играете Паневритмия. Какво ви мотивира да ставате рано сутрин, за да я практикувате? Донка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Май 13, 2010 Доклад Share Добавено Май 13, 2010 Добро утро на всички. Защо играя паневритмия и какво ме мотивира да ставам рано сутрин? В началото ,когато започнах да излизам нямах точна мотивация.Бях изкарала курса през зимата на 2008 г и бях любопитна да разбера какво е усещането упражненията да се играят по изгрев слънце. Както казва нашият народ "Апетита идва с яденето".И при мен така се получи.Усещането да станеш част от събуждащата се природа са неповторими и с нищо несравними. После(след усвояването на упражненията ) дойде желанието да повдигна още малко завесата и да разбера смисъла им.Започнах да чета беседите,материали за паневритмия.И колкото повече практикувах,толкова повече исках да не свършва лятото . Ставането сутрин рано ,за мнозина ,е усилие.И за мен беше така до един момент.Пропуснах няколко пъти и видях,че денят е някак сив без сутрешното зареждане .Нужно ми беше време да си пренастроя ритъма,но сега съм балгодарна ,че открих паневритмия. Вчера бях в командировка и не успях да играя.Нямах търпение да се върна и днес да отида на полянката.Беше много хубаво.Само един ден не съм излизала и виждам промяната.Сякаш сезоните са се сменили далеч преди астрономическото им време за това.От високите температури вчера,рано сутринта няма роса по тревата и въздуха е топъл.Така е при нас на юг. Светъл ден на всички. Светлата, Рассвет, Иво и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Светлата Добавено Май 13, 2010 Доклад Share Добавено Май 13, 2010 Klaudia, напълно съм съгласна с теб ! Наскоро си зададох този въпрос след поредното търчене подир автобуса, защото изтървах единия, тичах до другата спирка да хвана друг - и него изтървах и вече примирявайки се с мисълта, че ще закъснея за Паневритмия, се замислих ако някой ме гледа как всяка сутрин се набирам по баира след 120-ската (щото цепим секундата до последно) надали ще му хрумне, че бързам да се мушна да пея и танцувам в гората, ама - на, някак постен ми е денят без Паневритмия! Иво и Розалина 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts