Ани Добавено Май 12, 2010 Доклад Share Добавено Май 12, 2010 Фотоизложба "Магията на Рила" Здравейте! На 15.05.2010г., събота от 18.30ч. в Mall Varna на адрес бул."Владислав Варненчик" 186,етаж 1 ще се състои откриване на фотоизложбата "Магията на Рила". Ще бъдат показани най-добрите снимки от фотоконкурса "Магията на Рила" организиран от Общество Бяло Братство, списание"Осем" и Булфото. Ще бъдат представени 12 архивни фотоса с Учителя и Братството на Рила, 12 фотоса от секция"Рилски пейзаж", 12 различни състояния от живота на Бялото Братство на Рила и 12 фотоса от секция "Екология". Изложбата ще бъде отворена до края на юни. Заповядайте! Вижте онлайн галерията с наградените снимки Вижте онлайн галерията с всички снимки стигнали до финала на конкурса източник: имейл бюлетин от 12.05.2010 г. Информационен Център „Виделина” Иво и Креми (късметче) 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest devashaktika Добавено Май 12, 2010 Доклад Share Добавено Май 12, 2010 Изложбата е прекрасна! Поне на мен много ми хареса и дори си имам един фотос от нея вкъщи Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Май 15, 2010 Доклад Share Добавено Май 15, 2010 Откриването на фотоизложбата преди няколко часа мина много приятно. Имаше кратко представяне, концерт и прожекция на клипове. Фотогалерия с всички снимки Ето няколко от тях: Креми (късметче) 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Май 20, 2010 Доклад Share Добавено Май 20, 2010 (edited) Впечатляващо красиви снимки! Ще уведомя мои близки и познати във Варна. Редактирано Май 20, 2010 от късметче Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts