kexlibar Добавено Май 4, 2010 Доклад Share Добавено Май 4, 2010 Искам да попитам дали някой посещава школата на Олег Черне . Ако имате повече информация за нея помогнете да се ориентирам какво точно представлява тя и откъде да започна . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Май 4, 2010 Доклад Share Добавено Май 4, 2010 Ако ти харесват тай чи, ба гуа, седяща практика по вътрешна алхимия, школата е супер! не съм я посещавал, но много пъти ми се е искало. Съдейки по излъчването им и инфото в сайта им, това е най-вътрешно ориентираната школа за работа с енергията и китайска медитация. Има много зали, където се правят тай чи и т.н. но като гимнастика, без акцент на енергията. Докато в тази школа май са различни нещата - поне такова впечатление правят! Аз обаче все повече се насочвам към бул чи школата - паневритмията! Изберете българското! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Рассвет Добавено Май 4, 2010 Доклад Share Добавено Май 4, 2010 kexlibar, здравейте! Източници на руски език за О.М. Чернэ: (1) и (2) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kexlibar Добавено Май 5, 2010 Автор Доклад Share Добавено Май 5, 2010 Ако ти харесват тай чи, ба гуа, седяща практика по вътрешна алхимия, школата е супер! не съм я посещавал, но много пъти ми се е искало. Съдейки по излъчването им и инфото в сайта им, това е най-вътрешно ориентираната школа за работа с енергията и китайска медитация. Има много зали, където се правят тай чи и т.н. но като гимнастика, без акцент на енергията. Докато в тази школа май са различни нещата - поне такова впечатление правят! Аз обаче все повече се насочвам към бул чи школата - паневритмията! Изберете българското! Бул чи школата-паневритмия- добре но би ли ми подал повече информация за нея. Ако искам да се насоча към нея къде може да стане това Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Май 5, 2010 Доклад Share Добавено Май 5, 2010 Ако ти харесват тай чи, ба гуа, седяща практика по вътрешна алхимия, школата е супер! не съм я посещавал, но много пъти ми се е искало. Съдейки по излъчването им и инфото в сайта им, това е най-вътрешно ориентираната школа за работа с енергията и китайска медитация. Има много зали, където се правят тай чи и т.н. но като гимнастика, без акцент на енергията. Докато в тази школа май са различни нещата - поне такова впечатление правят! Аз обаче все повече се насочвам към бул чи школата - паневритмията! Изберете българското! Бул чи школата-паневритмия- добре но би ли ми подал повече информация за нея. Ако искам да се насоча към нея къде може да стане това Щракни горе вляво бутона "Форуми". Първият форум е за Учителя и учението. В него има подфорум "Паневритмия". Там ще намериш информация специално за Паневритмията. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Христо Добавено Април 17, 2017 Доклад Share Добавено Април 17, 2017 Посещавам негови семинари вече 3-та година и съм изключително доволен. Както е написал и Орлин - вътрешна работа, задълбочаване и осъзнаване на процесите в себе си, чрез което човек естествено получава и осъзнаване за процесите извън себе си. Школата му се усили доста последните години и смело бих казал че в България по-добро за усъвършенстване на съзнанието/тялото/енергетиката не съм открил. Има ясна методика и 16 дисциплини за работа над себе си. В материалите които дава и по време на семинарите му споделя безценен 40-годишен опит, придобит от древните цивилизации и култури с които е общувал. Сайта на институт INBI, който О.М. Черне развива в София/Пловдив: www.inbi.bg Коментар за ,,Паневритмията" - замина си с Учителя. Най-доброто което човек може да получи в момента там е Настройка. И то временна. Сила, дисциплина, осъзнаване и преобразуване обаче днес не стават само с настройка. Не и в ритъма в който се намираме. Нужни са практически умения и емпирична опитност с тези понятия във всяка една дейност, мисъл и чувство, което преминава през съзнанието ни. Иначе всичко е в най-добрия случай промяна (обратимост), а не преобразуване (необратимост) на даденостите, с които сме се родили. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено Април 17, 2017 Доклад Share Добавено Април 17, 2017 Цитат Най-доброто което човек може да получи в момента там е Настройка. И то временна. Сила, дисциплина, осъзнаване и преобразуване обаче днес не стават само с настройка. Не и в ритъма в който се намираме. Нужни са практически умения и емпирична опитност с тези понятия във всяка една дейност, мисъл и чувство, което преминава през съзнанието ни. Иначе всичко е в най-добрия случай промяна (обратимост), а не преобразуване (необратимост) на даденостите, с които сме се родили. Наистина от работещите хора зависи духа на общноста ... Сила, дисциплина, осъзнаване и преобразуване се постигат само чрез работа върху себе си .Също търпение и постоянство в настройката , за да стане промяната .Когато изчакваш условията да те променят има един резултат . когато влагаш сам усилия за това има друг резултат . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Донка Добавено Април 18, 2017 Доклад Share Добавено Април 18, 2017 Цитат Коментар за ,,Паневритмията" - замина си с Учителя. Най-доброто което човек може да получи в момента там е Настройка. И то временна. Не е вярно. Очевидно не познава и не практикува Паневритмия. Настройка може да получи, и то временна, но ако самият той е там за временна настройка. Паневритмията дава на всеки онова, за което е отишъл и толкова, колкото може да понесе на етапа на личното си развитие - изпитано, проверено лично.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts