Дамян Добавено Март 1, 2013 Доклад Share Добавено Март 1, 2013 (edited) Здравейте, почитатели на ИЗГРЕВите. Водата тече , а с нея и времето. За ИДЕАЛ има нови 37 видео материала и за мен беше много приятно да ги видя след 5 години. Надявам се и за вас ще бъдат. Паневритмията е особено вълнуваща да се види. Приятно гледане. https://vimeo.com/51373222 Редактирано Март 1, 2013 от Дамян ivail и Иво 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Жива Добавено Ноември 10, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 10, 2013 Здравейте! Получих имейл от името на Славка и Любка (дъщерите на Наташа Колесар), с който ме уведомяват, че на 5 ноември тяхната майка е напуснала физическото си тяло. Трудно може да се обхване измерението на загубата за ИДЕАЛ, за братството и за всички нас. Духовен учител, лидер, професионалист, майка и не на последно място Човек. Един приятел, българин от Ванкувър, реши да посети за първи път ИДЕАЛ в края на октомври - началото на ноември. Не знам как и защо беше избрал точно това време, но той се оказа един от последните "външни посетители", ако не и последният, който е говорил със сестра Наташа. Днес, като си говорехме за нея и за голямата загуба, той каза: "Тя, разбира се, със сигурност още много ще помага от там, където е сега." Вярвам, че е така! Светлата душа на сестра Наташа ще продължава да е с нас по пътя! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts