Иво Добавено Април 19, 2010 Доклад Share Добавено Април 19, 2010 Паневритмия във Варна се играе на две основни места. През делничните дни - в Морската Градина, до разклоненото дърво, всяка сутрин от 6:50 ч. През уикендите или празничните дни - в Братския център зад Терапията. В момента започва в 8 ч. Часът и на двете места се променя с времето, според решението на практикуващата група и според изгревът на слънцето. За актуално време или други въпроси относно Паневритмията във Варна, може да питате в тази тема. Броя на хората, които се събират е различен. Обикновено между 10 и 20, по празници понякога и до 40-50. Начинаещите са също добре дошли. Заповядайте Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Май 17, 2010 Автор Доклад Share Добавено Май 17, 2010 От днес Паневритмията в Морската Градина започва от 6:30 часа. Заповядайте! И още нещо. Търсим си музикант да свири музиката на Паневритмията на живо. Преди няколко дена говорих с един желаещ, само дето в момента по-голямата част от годината учи в София. Междувременно, ако някой желае да свири, даже и да не може да играе, да ми пише или направо да дойде на място да говори с групата. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Здравейте приятели варненци! На 28 и 29 април ще бъда във Варна по работа. Бих искала да не пропускам Паневритмията през тези два дни. Ще бъда в хотел „Ривиера Бийч” и/или „Империал”. Ангажиментите ми ще бъдат от 10.00, така че нямам проблем да прескоча с колата до мястото, където играете. Къде? В колко часа? Благодаря ви предварително! Бургаски поздрав от нашето море на вашето море Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Април 20, 2011 Автор Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Часът, в който започва Паневритмията към момента, е 7 ч. Не знам дали дотогава няма да се измести на 6:30. Мястото е "разклоненото дърво" в Морската Градина. Всеки го знае Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Часът, в който започва Паневритмията към момента, е 7 ч. Не знам дали дотогава няма да се измести на 6:30. Мястото е "разклоненото дърво" в Морската Градина. Всеки го знае Благодаря, Иво! Аз знам само къде е входът на Морската градина. Близо ли е до него това разклонено дърво? Ако някой може да го маркира на гугълска карта, ще бъда много благодарна. А за часа ще ви питам допълнително другата седмица. Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Мисля, че се намира приблизително тук. Ето и малко снимки Eлф 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 ... Ето и малко снимки Уникално и много любимо! Имам се снимана там сега ще си разгледам пак албума Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Vespertine Добавено Април 20, 2011 Доклад Share Добавено Април 20, 2011 Да, мястото е много енергийно, особено между дърветата сякаш попадаш в друг свят, а си всъщност на няколко километра от главната улица. Много хубаво място и моренцето се вижда на хоризонта Eлф и Креми (късметче) 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Април 21, 2011 Доклад Share Добавено Април 21, 2011 Да, мястото е много енергийно, особено между дърветата сякаш попадаш в друг свят, а си всъщност на няколко километра от главната улица. Много хубаво място и моренцето се вижда на хоризонта Eee, може ли да сте такива изкусители! Но - лятото и отпуските наближават. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Април 21, 2011 Доклад Share Добавено Април 21, 2011 Мисля, че се намира приблизително тук. Ето и малко снимки Благодаря, Vespertine! Прекрасно се ориентирах! Ще се радвам да се запозная с всички вас, които ще играят на 28 и 29 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mpuhumu Добавено Май 29, 2011 Доклад Share Добавено Май 29, 2011 Здравейте! Към момента вече от 6:30 ли се събирате? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts