venera2008 Добавено Март 27, 2008 Доклад Share Добавено Март 27, 2008 Здравейте, Имам огромното желание Паневритмията да стане част от моя живот, а също и на децата ми /на 6 и 1,5г./ Ние живеем във Виена и бих била щастлива, ако тук се организира практикуването на Паневритмия. Ако някой има информация нека бъде така любезен да ми я предостави на лични или на скайп - venera2008. Благодаря. Поздрави. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Peter Добавено Март 28, 2008 Доклад Share Добавено Март 28, 2008 Здравей , Венера, и аз живея във Виена. Играя Паневритвия, когато съм в България. Ще се радвам да се запознаем. Телефонът ми е : 0043 6991 822 52 78. Е-поща : petar.demerdzkiev@chello.at Петър Здравейте, Имам огромното желание Паневритмията да стане част от моя живот, а също и на децата ми /на 6 и 1,5г./ Ние живеем във Виена и бих била щастлива, ако тук се организира практикуването на Паневритмия. Ако някой има информация нека бъде така любезен да ми я предостави на лични или на скайп - venera2008. Благодаря. Поздрави. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
venera2008 Добавено Ноември 14, 2009 Автор Доклад Share Добавено Ноември 14, 2009 Здравейте , Във Виена също играем Паневритмия. Този форум също спомогна за връзката между интересуващите се, за което благодарим. Който желае, може да се свърже с мен на skype - venera2008 за повече информация. поздрави любов мъдрост истина Розалина, Дъгата и Иво 3 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts