afrodita Добавено Април 14, 2010 Доклад Share Добавено Април 14, 2010 Има само един начин за установяване истинността на цветните есенции.Капка майчина тинктура трябва да се заснеме по метода на кирлиановата фотография.Разполагам със снимки на всичките 38 цветни есенции. Доставих си пълния комплект есенции от чужбина,но бих искала да проверя дали са истински. Знаете ли дали някой в България може да ги заснеме? Предварително благодаря! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Има един институт, който се занимава с подобни явления и прави такива снимки. Ама как му беше името?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Ще съм ти много благодарна,ако си спомниш как се казва този институт. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Абе Афродита, защо не помолиш някои от ясновиждащите във форума да ти провери силата на капките, вместо фотографии да им правиш Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Като че ли подобни кирлианови снимки могат да правят тук. За мен също няма особена нужда от снимка, есенциите се усещат добре, дори от неясновиждащи хора Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Абе Афродита, защо не помолиш някои от ясновиждащите във форума да ти провери силата на капките, вместо фотографии да им правиш Ясновидците могат да ти кажат каквото поискаш. На мен ми трябват доказателства,защото съществува и така наречения плацебо ефект. Доста хора правят пари за сметка на хорската наивност или неграмотност. Та затова ми е нужна поне една снимка,която да сравня със снимките в енциклопедията на Метхилд Шефер. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 (edited) Ти така не им вярваш на тези капки и търсиш начин да оправдаеш неверието Редактирано Април 15, 2010 от БожидарЗим Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Ти така не им вярваш на тези капки и търсиш начин да оправдаеш неверието Вярвам им!Пия ги отдавна.Приготвям комбинации както за себе си,така и за близки и познати. Да кажем,че това доказателство ми е необходимо за професионални цели. Коректен човек съм-трябва да бъда сигурна,че давам истински цветни есенции . марсин 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Ти така не им вярваш на тези капки и търсиш начин да оправдаеш неверието Вярвам им!Пия ги отдавна.Приготвям комбинации както за себе си,така и за близки и познати. Да кажем,че това доказателство ми е необходимо за професионални цели. Коректен човек съм-трябва да бъда сигурна,че давам истински цветни есенции . Човек, ако е вътрешно убеден, от доказателства не се нуждае Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Всъщност си прав.Само че аз толкова много вярвам в тях,та се питам дали есенциите действат или вярата ми. Освен това може да се появи клиент,който да поиска доказателства . марсин 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 16, 2010 Доклад Share Добавено Април 16, 2010 Аха, тъкмо нещо такова исках да кажа и се чудех дали няма да прозвучи грубо Разбира се, че е хубаво да сме убедени в истинността на нещо, но ... щом действат, какво значение има дали самите есенции или вярата ти? Щом успяваш, правейки нещо, да помагаш на себе си и на хората - това е чудесно; това е достатъчно. А ако се появи такъв клиент, не съм сигурна, че кирлиановите снимки ще са убедително доказателство за него; ами той тях също може да ги обяви за фалшиви или за някаква полунаучна измишльотина. Иво 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дъгата Добавено Април 16, 2010 Доклад Share Добавено Април 16, 2010 Разбира се, че е хубаво да сме убедени в истинността на нещо, но ... щом действат, какво значение има дали самите есенции или вярата ти? А ако се появи такъв клиент, не съм сигурна, че кирлиановите снимки ще са убедително доказателство за него; ами той тях също може да ги обяви за фалшиви или за някаква полунаучна измишльотина. Вид гаранция за качество е фирмата-производител! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 17, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 17, 2010 Фирмата производител е наистина гаранция за качество,защото притежава лиценз и изнася цветни есенции за 60 държави.Както вече писах,повечето Бах центрове в Европа работят с нейните продукти. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 18, 2010 Доклад Share Добавено Април 18, 2010 Фирмата производител е наистина гаранция за качество,защото притежава лиценз и изнася цветни есенции за 60 държави.Както вече писах,повечето Бах центрове в Европа работят с нейните продукти. Абе то картела в Колумбия сигурно изнася кока за 100 държави, ама това не знам за какво е гаранция Шегичка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 18, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 18, 2010 (edited) Сигурно знаеш колко е сложна и трудна процедурата по патентоването на лекарствените продукти. Бах Центърът във Великобритания е възложил именно на тази фирма производството на цветни есенции.Ако отрека тези продукти,значи трябва да отрека и работата на повечето Бах Центрове в Европа. Дали изнасят продуктите си за 60 държави не мога да твърдя със сигурност.Прочетох го в Уикипедията. Със сигурност мога да твърдя,че Бах Центровете във Великобритания,Швейцария,Австрия и Германия работят с тях.Някои цветотерапевти в Италия също ги предпочитат. Тази фирма първоначално е произвеждала хомеопатични лекарства и съществува от 1862г. Редактирано Април 18, 2010 от afrodita Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts