B__ Добавено Април 14, 2010 Доклад Share Добавено Април 14, 2010 Току-що ми дойде един метод за лечение на колене. Заставате на колене и почвате да ходите на тях. Ходите и обхождате цялата къща..хе хе И да боли, пак ходите. И се молите: "Боже, прости за хората, над които съм се възгордял" ...хм, сега се сещам, че това съм го и сънувал...значи, трябва да е добра техника Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 14, 2010 Доклад Share Добавено Април 14, 2010 Защо не опиташ да изпълниш на практика това, което си писал? После, примерно след 10 дена пиши отново какви са резултатите. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 14, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 14, 2010 Амиии, сега като се сетя, прекарвам доста време на колене. Да чакам ли да минат 10 дена или как ? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 14, 2010 Доклад Share Добавено Април 14, 2010 (edited) Хайде по-добре да не извърташ написаното от самия тебе. Като даваш методи за лечение, хубаво е да си ги проверил. Заставате на колене и почвате да ходите на тях. Ходите и обхождате цялата къща..хе хе Така ли прекарваш доста време? Темата отива в Разговорки Редактирано Април 14, 2010 от Станимир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 14, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 14, 2010 (edited) Хайде по-добре да не извърташ написаното от самия тебе. Като даваш методи за лечение, хубаво е да си ги проверил. Заставате на колене и почвате да ходите на тях. Ходите и обхождате цялата къща..хе хе Така ли прекарваш доста време? Ами да ти кажа като садиш цветя или плевиш прекарваш доста време по градината, която определено е по-голяма от къщата Ама ти интуитивното знание за нищо го нямаш П.С. Пардон, ако те болят коленете, все пак пробвай Редактирано Април 14, 2010 от БожидарЗим Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 14, 2010 Доклад Share Добавено Април 14, 2010 Заставате на колене и почвате да ходите на тях. Ходите и обхождате цялата къща..хе хе Ами да ти кажа като садиш цветя или плевиш прекарваш доста време по градината, която определено е по-голяма от къщата Ако сам не можеш (или не искаш) да видиш разликата между двете неща, дето си писал, аз съм безсилен да ти я покажа. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ирина - Horus - Чебурашка Добавено Април 14, 2010 Доклад Share Добавено Април 14, 2010 Колене Емоционална блокировка: Болка или проблем в коляното е знак за липсата на гъвкавост по отношение на бъдещето. Болки в коляното обикновено се появяват в един напразно упорит човек, който не иска да вземе идеи и съвети от другите хора. Така него го боли, защото той се лишава от възможността да намери лесен начин да се гарантира неговото бъдеще. Психична блокировка: Тази болка ви помага да осъзнаете, че не сте достатъчно гъвкави. (Не забравяйте, че вашето тяло винаги се опитва да ви предупреди за това, което не може да реализира.) Явно не искате да приемете нови идеи и да промените отношението си към собственото си бъдеще или бъдещето на хората, които обичате, защото се страхувате от загуба на контрол над себе си или на ситуацията. Вие не трябва да смятате, че ако го направите това ще означава да коленичите или да се подчините. Може би, липсата на гъвкавост се дължи на факта, че се страхувате да станете като един от родителите си. Знайте, че можете да живеете един независим живот, независимо от родителите си. Но абсолютна независимост не съществува, всички ние от време на време имаме нужда от помощта на някого. Духовна блокировка: Нужно е да разберете самоблокажите, които не позволяват да проявите основните нужди на вашия истински Аз. Лиз Бурбо – из „Твоето тяло казва: Обичай се!” Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Ето какво означава съня ти: колене-Колениченето е лайтмотиват,около за добро или лошо се върти тълкуването,свързано най-вече с проблеми в семейството. Вал Глейд "Алхимия на сънищата" Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Какъв сън бе Гранат?! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 ...хм, сега се сещам, че това съм го и сънувал...значи, трябва да е добра техника Тук споменаваш че си сънувал метода.Ами ако съня е означавал нещо друго? За всеки случай ти дадох тълкуванието на съня. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Април 15, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 15, 2010 О да, съня за мен разтълкуван означаваше някои от нещата, които Чебурашка е цитирала. Затова и молитвата е в тази връзка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts