Донка Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 http://www.youtube.c...h?v=2XTyOjrthoU За съжаление не можах да открия филма с превод на български. На същия линк: Стреит еидж ще намерите и втората част, а тук: английски език и останалите части. Дали това е отговорът на новото поколение срещу безхаберието, егоизма и престъпното печалбарство на нашето? Това ли е пътят? Одобрявате ли средствата? Има ли други възможни? И още куп такива въпроси ми се въртяха в главата докато го гледах. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Април 7, 2010 Доклад Share Добавено Април 7, 2010 Донче, благодаря ти за тази тема Първото, което ми мина през ума беше-Природата има закон на равновесието. Енергия, която кипи и намира някакъв израз... Организирали са се, добре, но е ужасно, че не приемат различните и стигат до убийства. Близко да нацизма е. А нацизма взема връх през миналия век, в условия на световен колапс, кризи... Дали човечеството и властимащите са си научили урока?... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 7, 2010 Доклад Share Добавено Април 7, 2010 (edited) Ето малко инфо от уикипедие: Straight edge; Стрейт едж Малко не ми е ясно само защо темата е в този подфорум. Иначе и моето мнение за движението е противоречиво. Отказът от алкохола, наркотиците и др. неща са положителни, но не всичко се изчерпва с отричането от тези неща. По принцип не е достатъчно само да се откажеш от нещо, но важното е с какво ще го замениш, а поне аз от прочетеното не останах много обнадежден. Редактирано Април 7, 2010 от Станимир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Кон Круз Добавено Август 1, 2018 Доклад Share Добавено Август 1, 2018 Аз имам нещо като интервю със симпатизантка на Стрейт Едж, която е и бивша стрейтеджърка. Бивша, защото и е било много трудно да е такава в училище. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts