Eлф Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 Елфче,колкото и да ми е странно и аз наскоро имах същото усещане :Порталът и Хогуортс?!.Само като място,за сега.Не като роли на участниците. Поздрави. Само ни трябва една разпределителна шапка и сме готови . Ето ги и домовете Хогуортс, където и да ме метне все едно, от всеки дом може да се извлекат скъпоценни бисери за душата. Модераторска бележка: Мненията са преместени от тук. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 6, 2010 (edited) Елфче,колкото и да ми е странно и аз наскоро имах същото усещане :Порталът и Хогуортс?!.Само като място,за сега.Не като роли на участниците. Поздрави. Само ни трябва една разпределителна шапка и сме готови . Ето ги и домовете Хогуортс, където и да ме метне все едно, от всеки дом може да се извлекат скъпоценни бисери за душата. Ъъъъъ скъпоценни бисери ли казах!? Мисля, че току що бях разпределена - В Рейвънклоу )) Редактирано Април 6, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 (edited) Чакам да въведат отрицателните оценки, че и аз да събера нещо П.П. Ето, вече си изпросих една точка. Не знам кой ми я "цвъкна", но много щедро от негова страна. Редактирано Април 6, 2010 от azbuki Eлф и LUCIUS 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 6, 2010 (edited) От мен беше. чЕк да се изфукам. Изкефих ти се щото мА изпревари в това.ТаМаааан потривах лапи да измъдрувам нещо подобно и видях че си го написала преди мен. Хехеее май оттатък ще се съберем сговорна дружинка и ще пада истинска надпревара за оценки хихиххихихи Редактирано Април 6, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 (edited) Ай и от мене тогава, да ти са по-връща услугата. То голям купон били тия оценки бе. С едно щрак по клавиатурата и вече се чувстваш могъщ. П.П. Приемам поръчки за оценки и на лични. Цена по договаряне, може и на разменни начала. Редактирано Април 6, 2010 от azbuki Eлф и LUCIUS 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 6, 2010 (edited) Ай и от мене тогава, да ти са по-връща услугата. То голям купон били тия оценки бе. С едно щрак по клавиатурата и вече се чувстваш могъщ. П.П. Приемам поръчки за оценки и на лични. Цена по договаряне, може и на разменни начала. Като се черпаваме, да се черпаваме как си трябва . За могъщ едва ли, но за купона съм съгласна че е пълен . Лека нощ, ще се наспя спокойно, че поне четворка имам. То си е добър ейййй, добре е значи )) . Чаоки! п.п. Право казваш vorfax изпитание е . Лека Редактирано Април 6, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
LUCIUS Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 П.П. Приемам поръчки за оценки и на лични. Цена по договаряне, може и на разменни начала. По стар еврейски обичай, да те питам аз тебе кач` пара искаш за да ми фърлиш два-три (десетина!) гласа? Елфи, ум бърз бистър и прям, гласувай и ти за бате си Ирина - Horus - Чебурашка 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 Лека нощ, ще се наспя спокойно, че поне четворка имам. То си е добър ейййй, добре е значи )) . Чаоки! Е, как сега ще си лягаш с четворка? С петица поне, че да си "много добър". Обаче аз се чудя сега дали не си бях добре с единицата, че в Германия това е най-високата оценка и всичко нататък е... от зле по-зле. Не знам за изпитанието, но усещам че се задава възникването на нов тип литература на тема "изкуството да си репутат" (аналогично на "изкуството да си богат примерно), в което на хората ще се обяснява как да използват вселенския закон, за да се сдобият с точки и съответно с щастието, което все им убягва. Ще има съвети и на темата "как да изплувате от депресията в резултат на ниската репутация" и "как да привличате неограничено висока репутация", "истинският и неизчерпаем източник на репутацията" и др. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 6, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 6, 2010 Елфи, ум бърз бистър и прям, гласувай и ти за бате си Обещавам да го направя утре че за днес ми се изчерпа лимита. Радвам се да те видя отново . Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 (edited) П.П. Приемам поръчки за оценки и на лични. Цена по договаряне, може и на разменни начала. По стар еврейски обичай, да те питам аз тебе кач` пара искаш за да ми фърлиш два-три (десетина!) гласа? Елфи, ум бърз бистър и прям, гласувай и ти за бате си Няма проблем! Важно е сметката да е ясна и облагите уточнени. П.П. На първо време давам точки безплатно - с преференции за по-рано включилите се. Редактирано Април 6, 2010 от azbuki Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диана Илиева Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 П.П. Приемам поръчки за оценки и на лични. Цена по договаряне, може и на разменни начала. По стар еврейски обичай, да те питам аз тебе кач` пара искаш за да ми фърлиш два-три (десетина!) гласа? Елфи, ум бърз бистър и прям, гласувай и ти за бате си Няма проблем! Важно е сметката да е ясна и облагите уточнени. П.П. На първо време давам точки безплатно - с преференции за по-рано включилите се. Охооо, ще има прИмоция - искам и аз! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Април 6, 2010 Доклад Share Добавено Април 6, 2010 П.П. Приемам поръчки за оценки и на лични. Цена по договаряне, може и на разменни начала. По стар еврейски обичай, да те питам аз тебе кач` пара искаш за да ми фърлиш два-три (десетина!) гласа? Елфи, ум бърз бистър и прям, гласувай и ти за бате си Няма проблем! Важно е сметката да е ясна и облагите уточнени. П.П. На първо време давам точки безплатно - с преференции за по-рано включилите се. Охооо, ще има прИмоция - искам и аз! За съжаление, канят се да ни ограничат купона. :-) Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Април 7, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 7, 2010 В този свят всичко може да се обясни с музика: http://www.vbox7.com/play:e9d2b2bf Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Розалина Добавено Април 7, 2010 Доклад Share Добавено Април 7, 2010 Елфче,а не мислиш ли,че нашият дом,в стил Хари Потър манията, си е наш и един?-Порталът.Т.е шапката -разпределителка вече ни е събрала. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts