Eлф Добавено Март 28, 2010 Доклад Share Добавено Март 28, 2010 (edited) Здравейте приятели! Отдавна се каня да ви питам, но все отлагам. Как ви действа пълнолунието? На мен не ми действа зле на съня, но ме изнервя много. По време на пълнолуние никак не се чувствам комфортно . Давайте ако знаете полезни методи за справяне с положението . Поздрави! Редактирано Март 28, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest azbuki Добавено Март 28, 2010 Доклад Share Добавено Март 28, 2010 Диета. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 28, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 28, 2010 Всъщност да, пост, молитва и разходки сред природата май е най- удачно за случая. Благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Март 28, 2010 Доклад Share Добавено Март 28, 2010 не знам, на мен не ми влияе, а ме кофи. Особено, ако е хубава природата наоколо и има високи дървета. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Май 27, 2010 Доклад Share Добавено Май 27, 2010 Изпитвам огромно желание да хапна нещо сладко или...хляб! Ще устоя и ще си хапна малко мед! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts