Надеждна Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 Не се поколебах да отбележа това великолепно изпълнение на Людмила от първото издание на формата "България търси таланти". Такова силно сценично присъствие, такава чистота при пеенето и забележителен глас, съчетани с една изключителна скромност ... - това, което завладя всички беше Духа на тази 58 годишна жена. Вижте изпълнението й на небезизвестната песен "My way"(започва от 24 мин.), която рядко жена се осмелява да докосне. На въпроса с какво се занимава, тя отговори: "Работя в детската градина"; къде е пяла - "в гората". Людмила е рускиня, но от 40 години живее в Котел. Тя просълзи журито, изправи на крака цялата публика... Не мисля, че някой би могъл да остане безразличен, когато я чуе и види. След цялата еуфория на сцената тя благодари на Господ за възможността, която й е дадена - щастлива, развълнувана, красива... Не следя предаването, но тази жена ме впечатли наистина. Предлагам в тази тема да споделяме други подобни изпълнения, които само доказват, че когато човек живее не само във физическия свят, старостта го подминава. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Март 24, 2010 Доклад Share Добавено Март 24, 2010 Поздравления за такива жени, които показват таланта си.Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Zbelsrud Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Видяхме доста таланти.Аз се радвам на предаването, защото за разлика от това,което сме свикнали напоследък да гледаме, не се прави зрелище от низки страсти.Водещите са държат възпитано и уважително към участниците,не се прави шоу за сметка на тяхното подиграване. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Не се поколебах да отбележа това великолепно изпълнение на Людмила от първото издание на формата "България търси таланти". Такова силно сценично присъствие, такава чистота при пеенето и забележителен глас, съчетани с една изключителна скромност ... - това, което завладя всички беше Духа на тази 58 годишна жена. Вижте изпълнението й на небезизвестната песен "My way"(започва от 24 мин.), която рядко жена се осмелява да докосне. На въпроса с какво се занимава, тя отговори: "Работя в детската градина"; къде е пяла - "в гората". Людмила е рускиня, но от 40 години живее в Котел. Тя просълзи журито, изправи на крака цялата публика... Не мисля, че някой би могъл да остане безразличен, когато я чуе и види. След цялата еуфория на сцената тя благодари на Господ за възможността, която й е дадена - щастлива, развълнувана, красива... Не следя предаването, но тази жена ме впечатли наистина. Предлагам в тази тема да споделяме други подобни изпълнения, които само доказват, че когато човек живее не само във физическия свят, старостта го подминава. Опитвам се да пусна песента от линка, но ми излиза надпис forbidden(няма достъп). Пробвах да вляза и в сайта на БТВ - пак същото! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
НелиТ Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Опитвам се да пусна песента от линка, но ми излиза надпис forbidden(няма достъп). Пробвах да вляза и в сайта на БТВ - пак същото! Слава на Бога, успях да намеря клипа във VBOX7! Людмила Йовчева е наясно, че това е Божият план за нея. Развълнува ме не само талантът й, но и голямото й смирение. Желая й от сърце да продължи да ни ощастливява с прекрасните си изпълнения. Благодаря ти, Людмила! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Опитвам се да пусна песента от линка, но ми излиза надпис forbidden(няма достъп). Пробвах да вляза и в сайта на БТВ - пак същото! Слава на Бога, успях да намеря клипа във VBOX7! Людмила Йовчева е наясно, че това е Божият план за нея. Развълнува ме не само талантът й, но и голямото й смирение. Желая й от сърце да продължи да ни ощастливява с прекрасните си изпълнения. Благодаря ти, Людмила! http://vbox7.com/play:ebf11da1 Наистина прекрасно изпълнение! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 Ани, благодаря ти Разплака ме тая жена. Има си дар от Бога, прекрасно! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
galgo Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 ето още един "малък" талант http://www.tagtele.com/videos/voir/7383/1/ Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Март 25, 2010 Доклад Share Добавено Март 25, 2010 (edited) Изпълнението на Людмила наистина беше най-силно от всички, които пяха до сега в "България търси таланти"!!! И мен много ме развълнува изпълнението и! Това момиче също пя много добре и много въздействащо! http://vbox7.com/play:5311301e Редактирано Март 25, 2010 от mochito Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Надеждна Добавено Март 26, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 26, 2010 Не се поколебах да отбележа това великолепно изпълнение на Людмила от първото издание на формата "България търси таланти". Такова силно сценично присъствие, такава чистота при пеенето и забележителен глас, съчетани с една изключителна скромност ... - това, което завладя всички беше Духа на тази 58 годишна жена. Вижте изпълнението й на небезизвестната песен "My way"(започва от 24 мин.), която рядко жена се осмелява да докосне. На въпроса с какво се занимава, тя отговори: "Работя в детската градина"; къде е пяла - "в гората". Людмила е рускиня, но от 40 години живее в Котел. Тя просълзи журито, изправи на крака цялата публика... Не мисля, че някой би могъл да остане безразличен, когато я чуе и види. След цялата еуфория на сцената тя благодари на Господ за възможността, която й е дадена - щастлива, развълнувана, красива... Не следя предаването, но тази жена ме впечатли наистина. Предлагам в тази тема да споделяме други подобни изпълнения, които само доказват, че когато човек живее не само във физическия свят, старостта го подминава. Опитвам се да пусна песента от линка, но ми излиза надпис forbidden(няма достъп). Пробвах да вляза и в сайта на БТВ - пак същото! Извинявам се за недоразумението с клипа, но то се отваря от песента "My way", а не от снимката в моя пост №1. Възможно е в момента да е имало някакъв срив, иначе пробвах сега и се отваря! Понеже исках да отбележа още на следващата сутрин впечатлението си, не успях да открия изпълнението на Людмила в самостоятелен клип. Но по-важното е, че се е намерил кой да свърши тази работа! Благодаря ви и за отношението към това предаване! Също като Zbelstrud ми е приятно да отбележа поведението на журито! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts