Аделаида Добавено Март 20, 2010 Доклад Share Добавено Март 20, 2010 (edited) Пролетта настъпи преди броени минути, и в този дух днес може би не случайно открих тези красиви живописни картини от Макро Маврович. Още от тях ето тук: Вижте Редактирано Март 20, 2010 от Аделаида Chaos 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
infinity1305 Добавено Март 21, 2010 Доклад Share Добавено Март 21, 2010 Много красиви... Потънах в тях, иска ми се да бях щрихче там на някоя пейка или лодчица вместо да ги гледам виртуално. С много любов пресъздадена красота са, много топли... Благодаря Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Март 21, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 21, 2010 Много красиви... Потънах в тях, иска ми се да бях щрихче там на някоя пейка или лодчица вместо да ги гледам виртуално. С много любов пресъздадена красота са, много топли... Благодаря Да Инфинити и на мен ми подействаха така, много топлина лъха от тях, много радост, много цветност, много много красота...да видиш най-хубавото и да го пресъздадеш, за да може да го види някой друг. Не е ли прекрасно...Като да направиш добро на някого, а той на някой друг и така това дабро да се завърти...По същия начин и аз като видях тези прекрасни картини си казах, трябва и другите да ги видят и да се потопят във тяхната магия цветна...магия която говори, разказва.... Не намерих много инфо в нета за този художник, но да си известен не е най-важното, защото най-същественото е често невидимо .... подарявам Ви това: Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Eлф Добавено Март 21, 2010 Доклад Share Добавено Март 21, 2010 (edited) Аделаида това по повод страхотната ти публикация в блога и като поздрав за хубавата тема Почувствах се прекрасно с творчеството на Марко Маврович Редактирано Март 21, 2010 от Eлф Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Март 21, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 21, 2010 Eлфче , благодаря приятели, радвам се, че съм успяла да ви зарадвам и вас!!! Тази красота не е негова, но е отново в духа на пролетта! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts