Slaveya Добавено Март 18, 2010 Доклад Share Добавено Март 18, 2010 Здравейте! Как се въздейства на автоимунните заболявания чрез хомеопатията? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Март 19, 2010 Доклад Share Добавено Март 19, 2010 Здравейте! Как се въздейства на автоимунните заболявания чрез хомеопатията? Въздейства се, чрез обстоен и цялостен анализ на централното нарушение, причината която трябва да бъде излекувана, а не отделни симптоми, включвайки в анализа и всички индивидуални особености на конкретния човек. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
princessa Добавено Юни 12, 2010 Доклад Share Добавено Юни 12, 2010 (edited) Здравейте, последните ми резултати от изследванията са следните TSH 3,8 Anti TPO 698 Anti TG 547 Пия еутирок с 25 мг по половин таблетка сутрин.Може ли да се лекувам с хомеопатия вместо с еутирокс?Ходих на хомеопат,изписа ми Ignatia amara/още не бяха излезли резултатите,но така или иначе проблема с щитовидната жлеза не е нов / и от тогава се чувствам много зле-непрекъснато главоболие,напрежение в костите на лицето,тежест в главата,особено отзад,леко замайване,умора,сърцебиене,никакъв тонус,понякога гадене.даже ме е страх да ида пак при същия хомеопат! Възможно ли е от това лекарство да са симптомите?Приемах го само 3 дена,от два съм го спряла,но сякаш по-зле ми става Благодаря предварително! Редактирано Юни 12, 2010 от princessa Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 17, 2010 Доклад Share Добавено Юни 17, 2010 Споделете всичко това с лекуващият Ви хомеопат, той е запознат със случаят Ви. Шанс има, но се изисква търпение. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts