Eshavt Добавено Януари 23, 2009 Доклад Share Добавено Януари 23, 2009 Есенциите на д-р Бах, продват ли се свободно по аптеките ? Къде могат да се купят? От прочетеното усетих, че действат безотказно Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
dimitar Добавено Януари 24, 2009 Доклад Share Добавено Януари 24, 2009 Есенциите на д-р Бах се продават свободно. В аптеките мисля, че ги няма. Можеш да си ги закупиш от Англия или от производителя в България д-р Пашкулев . Също ако желаеш мога да ти изпратя три книги за есенциите на д-р Бах. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аля Добавено Март 20, 2010 Доклад Share Добавено Март 20, 2010 Есенциите на д-р Бах патентовани ли са? Аз доколкото помня, той си е бил унищожил голяма част от трудовете преди на почине за да не се възползват комерсиално от трудовете му.. и неговата партньорка е възстановявала всичко по един останал бележник.. В българските аптеки определено ги няма, а на запад ги продават свободно Някъде, май из книгите на Торвалд Детлефсен бях чела рецептите, по които всеки може да си ги приготви. Българските капки на Пашкулев са най-добрия готов вариант тук и до колкото знам са концентрати- т.е можеш да си правиш сам разтворите и комбинациите. Английският вариант е доста по-скъп, пък и по-добре в България да ползваме цветове, които се берат от нашата земя... Колкото до капките- действат безотказно, но на едно по-фино ниво, свързано с емоции... Нямам опит да лекуват физически заболявания, но изхождайки от факта, че физическото тяло заболява последно, може би предотвратяват бъдещо заболяване... Тук трябва да кажа, че не съм лекар и това е мое мнение. Темата ми е много интересна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
afrodita Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Аз си ги доставям от оригиналните им местонахождения.Това са местата,които е посочил лично д-р Бах. Твърди се,че тези есенции имат по-силна вибрация,затова много Бах Институти в Европа работят с тях. Есенциите на д-р Бах са лицензирани в Европа, Щатите, Канада, Австралия, Индия, Китай и други страни. В България не са лицензирани и не могат да се намерят в аптеките. Има няколко сайта, които ги предлагат. Д-р Бах не е унищожил трудовете си,напротив,направил е всичко възможно да ги разпространи. Има издадени книги и доста публикации в списание Хомеопатичен свят. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламъче Добавено Април 15, 2010 Доклад Share Добавено Април 15, 2010 Есенциите на д-р Бах патентовани ли са? Аз доколкото помня, той си е бил унищожил голяма част от трудовете преди на почине за да не се възползват комерсиално от трудовете му.. и неговата партньорка е възстановявала всичко по един останал бележник.. В българските аптеки определено ги няма, а на запад ги продават свободно Някъде, май из книгите на Торвалд Детлефсен бях чела рецептите, по които всеки може да си ги приготви. Българските капки на Пашкулев са най-добрия готов вариант тук и до колкото знам са концентрати- т.е можеш да си правиш сам разтворите и комбинациите. Английският вариант е доста по-скъп, пък и по-добре в България да ползваме цветове, които се берат от нашата земя... Колкото до капките- действат безотказно, но на едно по-фино ниво, свързано с емоции... Нямам опит да лекуват физически заболявания, но изхождайки от факта, че физическото тяло заболява последно, може би предотвратяват бъдещо заболяване... Тук трябва да кажа, че не съм лекар и това е мое мнение. Темата ми е много интересна. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tintet Добавено Юни 9, 2010 Доклад Share Добавено Юни 9, 2010 От тук можете да си закупите Бахови есенции http://www.aspenbg.com Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Юни 9, 2010 Доклад Share Добавено Юни 9, 2010 (edited) От тук можете да си закупите Бахови есенции http://www.aspenbg.com Тук капките са безумно скъпи. Един комплект излиза 456 лева ?!?! А при д-р Пашкулев комплекта около 70 лева беше преди месеци. Координати: Тел. 02/ 871 50 47, 0888 214483; e-mail: dpashkulev@yahoo.com Силно подозирам, че дискусиите от типа тук "абе колко са добри българските капки, не е ли най-добре да са от чужбина" са целели примиряването с горната цена от 456 лева. Редактирано Юни 9, 2010 от БожидарЗим Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Petbiv Добавено Януари 20, 2012 Доклад Share Добавено Януари 20, 2012 В Пловдив, а и с поръчки до цяла България, може да се закупят от този сайт - http://kapki-bah.net Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
papin4o Добавено Януари 20, 2012 Доклад Share Добавено Януари 20, 2012 (edited) Аз ползвам есенциите приготвени от д-р Пашкулев и съм доволен. Но ако има тук от " заклетите баховисти" според които есенциите трябвало да се приготвят от цветя растящи само в Англия и от места саво от които д-р Бах ги е събирал.....може дъъъъълго да поспорим А и доста от тях започнах сам да си ги приготвям. Редактирано Януари 20, 2012 от papin4o B__ и Илен 2 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Януари 20, 2012 Доклад Share Добавено Януари 20, 2012 (edited) И аз ползвам капките на д-р Пашкулев и съм доволна. Все пак цената е от значение. А за книжки ще съм благодарна ако ми кажете, може и на лични, благодаря предварително. Редактирано Януари 20, 2012 от Слънчева B__ 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Хармония Добавено Януари 20, 2012 Доклад Share Добавено Януари 20, 2012 Цветолечение по метода на д-р Бах - Матхилд Шефер Реперториум за цветолечение ро метода на д-р Бах - Уилър Жените и терапията на д-р Бах с цветовете на растенията - Барбара Мацарела Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
tintet Добавено Януари 21, 2012 Доклад Share Добавено Януари 21, 2012 (edited) Есенциите са `лицензирани` и в България-за което, лично сме се погрижили преди година. Пиша тези редове по повод написаното в по-горните постове.Не искам да влизам в конфликти с никого в този форум, а да разсея облаците над личният избор на всеки. И вече свободно могат да се закупят от аптеките в страната където са се заредили с тях. .Но....който си може си ги прави сам...който иска си ги купува от където пожелае. п.п. БожидарЗим, куца ти математиката (комплекта в Aspenbg.com струва 390лв) Редактирано Януари 21, 2012 от tintet Слънчева 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Януари 21, 2012 Доклад Share Добавено Януари 21, 2012 ... п.п. БожидарЗим, куца ти математиката (комплекта в Aspenbg.com струва 390лв) куца да и то яко хе хе, ама пак излиза много скъпо Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
papin4o Добавено Януари 21, 2012 Доклад Share Добавено Януари 21, 2012 Есенциите са `лицензирани` и в България-за което, лично сме се погрижили преди година. Пиша тези редове по повод написаното в по-горните постове.Не искам да влизам в конфликти с никого в този форум, а да разсея облаците над личният избор на всеки. И вече свободно могат да се закупят от аптеките в страната където са се заредили с тях. .Но....който си може си ги прави сам...който иска си ги купува от където пожелае. п.п. БожидарЗим, куца ти математиката (комплекта в Aspenbg.com струва 390лв) Аз също не искам да влизам в конфликти..... само бих искал да знам с какво есенциите от аспен са по- добри от тези на пашкулев... и на мен винаги ми е куцала математиката, но разликата в цената е ....... чудя се дали не се дължи на брендито Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пчеличка Добавено Юли 2, 2012 Доклад Share Добавено Юли 2, 2012 Знаете ли колко струва сега целия комплект на д-р Пашкулев? Някак ми е неудобно да го питам лично, макар и да ми предстои посещение при него. Купувала съм си Рескю Ремиди заради зайчето; много съм доволна. Направих разреждане за компреси на един тежко болен познат - много са доволни. Откъде мога да си купя шишенца със стъклен капкомер, за да си правя комбинации? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Юли 3, 2012 Доклад Share Добавено Юли 3, 2012 Знаете ли колко струва сега целия комплект на д-р Пашкулев? Някак ми е неудобно да го питам лично, макар и да ми предстои посещение при него. Купувала съм си Рескю Ремиди заради зайчето; много съм доволна. Направих разреждане за компреси на един тежко болен познат - много са доволни. Откъде мога да си купя шишенца със стъклен капкомер, за да си правя комбинации? Е нали ще го виждаш Шишенца в санитарните аптеки. Останалите предлагат само шишенце с капкомер капачка Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
yandex Добавено Юли 13, 2012 Доклад Share Добавено Юли 13, 2012 Есенциите са `лицензирани` и в България-за което, лично сме се погрижили преди година. Не е ли по-точно да кажете, че сте "лицензирали" есенциите, произвеждани от фирма едикояси? То е все едно от "Б*****" да заявят, че са лицензирали жълтия кантарион! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mochito Добавено Март 19, 2013 Доклад Share Добавено Март 19, 2013 Здравейте, някой да има опит с Баховите капки, които се предлагат в хомеопатичната аптека на ул. Чаталджа в София (ето линк към аптеката - http://www.helios-homeopharm.hit.bg)? Тъй като ми е най-удобно да ги закупя от там, моля, ако някой ги е ползвал да сподели мнение! Благодаря предварително! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Petar Limonov Добавено Август 13, 2013 Доклад Share Добавено Август 13, 2013 Здравейте, Намерих сайт в който са с намаление от 10% но все още се колебая кои точно да купя. Ето го и сайта Jivot.bg А какво ще кажете за Козметични продукти на доктор бах. Някой ползвал ли ги е? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Natasha Ilieva Добавено Ноември 13, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2013 Здравейте, Аз вече си купих капките за депресия и съм изключително доволна. Взих ги от тук: доктор бах Идват за 2 дни и съм много доволна. За детето си сега съм взела и Анти стрес капки и се надявам да преборим кошмарите. Успех на всички и споделяйте въздействието у вас. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Ноември 13, 2013 Доклад Share Добавено Ноември 13, 2013 (edited) Ех, тези рекламни съобщения. Има само няколко готови комбинации, които вършат работа. Например спешните капки при шок. Няма как да се сбърка шока при катастрофа например. Почти всички останали комбинации целят маркетингов успех чрез експлоатиране на желания и страсти на купувачите. За всеки човек има една точна за моментното му състояние комбинация, която действа. Всичко останало нищо не прави, но не вреди, което се използва от "предприемчиви" търговци. Дори спешните капки не могат да се използват повече от 3 дни - те са за шокови ситуации. Точната комбинация се мени на 3-4 седмици, което означава, че на човека всеки месец се прави анализ и определяне на нова комбинация и така поне няколко месеца. От значение е и сесията, която Бах специалистът провежда. Това не е просто споделяне на резултати, а осъзнаващо преживяване, което включва и съвети за двигателно, хранително и ментално облекчение. P.S. Ако става въпрос за купуване, човек може да си купи целия комплект от 38 есенции, няколко книги и да започне да се учи и експериментира да си прави сам точната комбинация Редактирано Ноември 13, 2013 от Божидар Цендов-БожидарЗим Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts