Пламъче Добавено Март 13, 2010 Доклад Share Добавено Март 13, 2010 Улиците и детските площадки са пълни с всякакви кучета.Ако се случи някое дете да бъде ухапано,често се налага поставяне на ваксина против бяс.Това доколкото знам е единствения начин за предпазване от опасната болест. Има ли отражения тази ваксина върху детския организъм и какви са те? Има ли алтернатива? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Март 15, 2010 Доклад Share Добавено Март 15, 2010 Да Грант1, има алтернатива. Има чудесни хо лекарства при бяс, дори след развита картина след ухапване от бясно животно, и едно от тях например е Lyssinum. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламен_П Добавено Декември 18, 2010 Доклад Share Добавено Декември 18, 2010 Да Грант1, има алтернатива. Има чудесни хо лекарства при бяс, дори след развита картина след ухапване от бясно животно, и едно от тях например е Lyssinum. Alexander, ти лекар си, и колко случая на бяс си имал? Ако си имал поне 3 готов съм да спорим. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Декември 18, 2010 Доклад Share Добавено Декември 18, 2010 Не е нужно лично аз да имам, след като за 220 години хомеопатия има натрупано познание от хиляди излекувани. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Пламен_П Добавено Декември 18, 2010 Доклад Share Добавено Декември 18, 2010 Не те познавам, но явно си доста наивен. 5Я:) 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
venkova Добавено Юни 29, 2011 Доклад Share Добавено Юни 29, 2011 (edited) В тази връзка искам да попитам същото и за ухапването от кърлеж. При ухапване от кърлеж и изваждането му в болница поставят ваксина срещу тетанус. Има ли хомеопатична алтернатива, но по скоро нещо като профилактика...за да не се развие някаква болест, а също и при развита картина на тетанус или лаймска болест - естествено знам, че трябва да е съобразена с личните особености на човека. (Извинявам се, ако неправилно пиша в тази тема, а не в нова!) Редактирано Юни 29, 2011 от venkova Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Юни 30, 2011 Доклад Share Добавено Юни 30, 2011 Тук става въпрос за първа помощ с хомеопатични лекарства, така че всеки може за си помогне. Нужен му е само добър справочник и затова Ви препоръчвам чудесната книга на д-р Атанас Гълъбов: Първа помощ с хомеопатия за всички Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Антон Каро Добавено Юни 30, 2011 Доклад Share Добавено Юни 30, 2011 Редно е при изваждането на кърлежа (което се прави не точно така, както го правят по болниците) лекарят да класифицира кърлежа към кой вид принадлежи. По презумпция се смята, че кърлежите пренасят различни заболявания, но те са специфични за всеки вид - и, както сами се досещате, най-многобройни са онези кърлежи, които нищо не пренасят. Автоматичното аплициране на лекарства заради думата "кърлеж" нищо не означава. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
venkova Добавено Юни 30, 2011 Доклад Share Добавено Юни 30, 2011 Всъщност ме интересуваше най-вече алтернатива на ваксината срещу тетанус... Тук става въпрос за първа помощ с хомеопатични лекарства, така че всеки може за си помогне. Нужен му е само добър справочник и затова Ви препоръчвам чудесната книга на д-р Атанас Гълъбов: Първа помощ с хомеопатия за всички Имам тази книга, но все пак исках да питам и тук Благодаря за отговора! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts