Милослава Добавено Септември 11, 2005 Доклад Share Добавено Септември 11, 2005 Здравейте! Търсих информация относно изкачванена Мусала на 22 септември, но не намерих никъде и затова си позволих да се обърна към вас с предложение да отидем заедно. Имате ли желание и възможност? Желая ви светлина по Пътя! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest ss Добавено Септември 17, 2005 Доклад Share Добавено Септември 17, 2005 Времето ще бъде много неблагоприятно. Очакват се много валежи и застудяване. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Февруари 10, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2006 На Мусала...там винаги има приятели наши видими и невидими времето никак не е пречка!Мусала е голям магнит за мен Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Февруари 13, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 13, 2006 Дали не е по-разумно да направим изкачването през август?По време на събора? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Февруари 14, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2006 А кога се провежда събора? И какво се прави на него? И как стои работата с нови хора, които за първи път отива там (което дори още не е сигурно), но отиват с група, която вече четири години ходи на походи до Рила и не са официални членове на братството? На мен лично ще ми бъде леко неудобно, защото всички и всичко ще бъде ново за мен, въпреки, че приятелката, с която ще ходя, е ходила вече четири пъти на събора. А и тя казва, че е неофицилаен член каквото и да означава това. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Февруари 14, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2006 Няма официален и неофициален член Няма "членство" изобщо - това е братство от духовен характер. Разбира се, има организация на материален план, която необходима за подпомагането на многото общи дейности - Общество Бяло Братство. Съборът на Рила е Духовна школа и празник, всички хора, които се стремят към доброто и чистота са добре дошли . Разбира се, там (и по това време) енергиите са много мощни и човек трябва да е съзнателен за своите мисли, чувства и постъпки. Благословението е голямо, а и за всяко нещо има първи път Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Февруари 14, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2006 За сведение,аз миналата година(2005)за първи път направих преход от Дупница до Седемте рилски езера.Чисто сам,без карта ,без компас ,подготовка и екипировка.Бях само в БОЖИИТЕ ръце.Е...не ме разбирайте погрешно,това не е пример достоен за потдържание!Аз съм ентусиас.Исках да проверя себе си.Звучи глупаво-имах късмет.Планината трябва да се уважава!С природата шега не бива! Споделих това,за да вдъхна кураж на вас неуверените.За всичко има първи път-от живота до смърта!И аз не съм бил досега с братството,но кой би посмял дя спре човек стремящ се към БОГ!Така че,СМЕЛОСТ!!!Може би тази година ще се видим горе ,а? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Февруари 15, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2006 Поздравления за Смелостта Това е силен маршрут...двата дяла на Рила Много обичам песента за Мусала....Един си ти, мой Мусала, свещено място, Божи връх.Мой Мусала, Мусала, Мусала, Мусала, мой Мусала.... Поздрав за всички всички светли душички Любов + Светлина + Мир + Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
ilbivi Добавено Февруари 15, 2006 Доклад Share Добавено Февруари 15, 2006 Имах едно прдложение да се кача на мусала и взех че се разболях От тогава все нещо се случва и не мога да се организирам да ида до там! Надявам се някой ден да успея да стигна до този величествен исполин Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Септември 10, 2006 Доклад Share Добавено Септември 10, 2006 На 31 август и 1 септември бях там, тръгнахме в студено и много мрачно време, но пътя лекичко, лекичко облаците се разкарахи и следобеда беше слънчев на върха нямаше и облаче даже....но на следващия ден слезохме в 2 сантиметра сняг и заледени участъци и мъгла, но и това не ни попречи-))) Беше хубаво. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Септември 10, 2006 Доклад Share Добавено Септември 10, 2006 На 31 август и 1 септември бях там, тръгнахме в студено и много мрачно време, но пътя лекичко, лекичко облаците се разкарахи и следобеда беше слънчев на върха нямаше и облаче даже....но на следващия ден слезохме в 2 сантиметра сняг и заледени участъци и мъгла, но и това не ни попречи-))) Беше хубаво. Виж ти, значи на 31 август вече и сняг е валял в планината. До 21 август бях на езерата, беше лято-слънце и +25. За разлика от миналата година, когато беше непрогледна мъгла точно за празниците. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Септември 10, 2006 Доклад Share Добавено Септември 10, 2006 Да сутринта като се събудихме и имаше вече снежна покривка и беше -3 градуса.... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Sendero Добавено Септември 10, 2006 Доклад Share Добавено Септември 10, 2006 Да сутринта като се събудихме и имаше вече снежна покривка и беше -3 градуса.... качвал съм се март месец на места сняг до около кръста - за това зимно, есенно и пролетно екипировката е от значение! също така е желателно в група. гети, "котки", ръкавици, тениски за пребличане след изпотяване. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Септември 11, 2006 Доклад Share Добавено Септември 11, 2006 Да така е, аз бях с толкова дрехи, че дори и зимата не се обличам така... Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Приятел Добавено Август 25, 2007 Доклад Share Добавено Август 25, 2007 Привет Имам въпросчета - един - два Някой ще каже ли най краткия маршрут до върха, ако се тръгне от Ст. Загора или Пловдив ( с влак или на стоп ) А ще има ли някой на 22септ/ или по рано тази година Мусала? Ако някой има опит/ и иска - нека сподели Поздрави с Мир и Любов Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Август 3, 2008 Доклад Share Добавено Август 3, 2008 Виждам че всяка година горе- долу по това време някой пуска по 1 пост тук ,тази година да съм аз на 24-25 август се събираме група за изкачване на Мусала няколко дена в района в хижата или в хотела с всекидневни преходи ,ако има желаещи ще ми бъде приятно да сме повече. Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts