Гарванче Добавено Март 7, 2010 Доклад Share Добавено Март 7, 2010 (edited) Много пъти ми се е случвало да сънувам че говоря с познат например - след малко идва друг човек който е същия познат - все едно се е клонирал и така си говоря с "двамата" обаче особеното е че единия се държи по-разумно и мълчаливо- другия по-отворено и весело - може би всеки човек си има две страни на характера. На съответните познати които сънувам им познавам и двете страни и на сън ми се появяват като двама отделни хора - дори се запознават един с друг все едно не са се виждали никога а са един и същ човек. с много мои приятели съм го сънувала обикновенно с най-близките ми. На някой друг случвало ли му се е? Редактирано Март 7, 2010 от Гарванче Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
B__ Добавено Март 8, 2010 Доклад Share Добавено Март 8, 2010 E, то аз съм сънувал себе си в два варианта: аз и друг човек, който е мен Нормално е. Зависи за дадения човек в живота какво смяташ за приемливо и какво не, какво си позволяваш да видиш в него и какво не. Затова създаваш от него двама човека. Всъщност тези двамата показват какво си позволяваш да видиш и какво не. А щом вече знаеш, че двамата са едно, то би трябвало да си съвсем близо го интегрирания поглед върху човека. "Нормалното" човешко поведение е да се гледа на човек не в неговата завършена цялост, където всичко (добро и лошо) си е абсолютно необходимо. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Гарванче Добавено Март 8, 2010 Автор Доклад Share Добавено Март 8, 2010 обикновенно го сънувам за мъже които съм харесвала (все пак съм дама на 30 и това е нормално) но и с други близки приятели - като че ли на сън си правя равносметка що за мъж съм харесала - после не може да ме разочарова ако ще да ми покаже наяве най-лошата си страна но обикновенни след такъв сън нещата с този мъж се получават макар и не завинаги но точно с тези дублирани хора се получават едни дълготрайни отношения Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alexander Добавено Март 8, 2010 Доклад Share Добавено Март 8, 2010 Даа..м! Човек може да "показва" различни лица, весело, тъжно и т.н. Жената например може да "обръща" и показва пет различни лица към мъжа, едно от които е това на.... жената - майка! Да, но тогава мъжът първо ще се вдетени и после ще стане непослушник! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts