azsam Добавено Февруари 24, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 24, 2010 ART Unity предлага преживяване на творчество, радост и споделяне, чрез нетрадиционен метод на рисуване с пръсти. В Център Юнити започват курсове по живопис. Програмата за възрастни включва 20 урока, разпределени в 2 нива на обучение в шест седмичен цикъл. Заниманията са три пъти седмично - сутришни групи от 10.00 часа и вечерни групи от 18.00 часа. Първото ниво дава възможност, чрез рисуване да бъдат освободени натрупаните стрес, умора и напрежение. На второ ниво се изучават различни техники на рисуване с пръсти , при което се активират и разгръщат творческите потенциали. В цената са включени и материалите – платно върху каширан фазер, маслени бои и други. За децата това са неподозирани весели и радостни преживявания и удоволствие; Свободно изразяване на вътрешния детски свят чрез “живо” рисуване. ART Unity е студио за нетрадиционна живопис, курсове и парти-рисуване с пръсти, интериорен дизайн и ландшафна архитектура. Студиото се намира на адрес: Център “Юнити“, ул. Христо Белчев 32. За повече информация – тел. 0894 614364 и 0886 479941. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest pavletA Добавено Февруари 25, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 25, 2010 Много се радвам на подобни прояви, организирани за рисуване.Моя близка практикуваше тази техника и имам нейни картини.Запали и мен, невероятно удоволствие е,но аз пожелах да творя пейзажи.Такава силна енергетика имат творбите, те просто лекуват! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
azsam Добавено Април 28, 2010 Автор Доклад Share Добавено Април 28, 2010 mochito, Иво, Vespertine и 1 other 4 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts