sve Добавено Юни 9, 2011 Доклад Share Добавено Юни 9, 2011 Дия, може и да греша, но не виждам тук подновяване на връзка и връщане назад. Приключила е тази история според мен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Деяна Добавено Юни 9, 2011 Автор Доклад Share Добавено Юни 9, 2011 Taka e. Човекът е имал нужда от яснота и да прецени как да постъпи. В крайна сметка решава да пие 8 чаши Понякога е по-добре. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Октомври 2, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2011 Така, да се върнем отново на Келтския кръст, като една от най-популярните, интересни и точни подредби в Таро. Келтският кръст е мой, няма зададен въпрос, а и като цяло, няма нужда за този вид подредби, няма и време - нещо също ненужно, имайки предвид, че картите сами насочват кое важно и какво е времето, определено за събитията. 1. Умереността 2. 9 пентакли 3. Паж меча + 8 чаши 4. Ас меча + 3 меча 5. Кралица пентакли + Рицар чаши 6. 10 чаши + Магът 7. Справедливостта + Глупакът 8. 5 жезли + Дяволът 9. 6 жезли + Ас пентакли 10. 2 пентакли 11. 9 чаши 12. Влюбените Едно уточнение: Когато редя Келтски кръст, аз винаги слагам по 12 основни карти, като на първите 9 добавям и по една допълнителна карта. Редя по 12 карти от много години, още в началото на общуването ми с Таро стигнах до извода, че с 10 карти има незавършеност и затова реших да има и още 2 карти, за да станат общо 12. (Обикновено поставям по две допълнителни, но за да не ви обърквам излишно, този път сложих само още по една, а и виждайки комбинациите от по две карти, за трета нямаше място ) В моя Келтски кръст няма нищо "покъртително" на пръв поглед, но има комбинации от карти, които рядко могат да бъдат видени едни до други и съставляват, може би, 80% от анализа му. Ще се радвам, ако се включите, без притеснения. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
лилиум Добавено Октомври 2, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2011 Здравейте! Аз като че ли съм от притеснителните но ще се опитам . 1. Умереността 2. 9 пентакли Случва се нещо, ...може би съдбовно и като че ли се случва точно навреме, когато можем да го осъзнаем и приемем, когато сме в хармония и покой 3. Паж меча + 8 чаши -съзнателно сме крили зад показно хладнокръвие, едно разочерование, болка, но и надежда че може би ще дойде ден когато ще е по различно 4. Ас меча + 3 меча- на едно по дълбоко ниво - сякаш дори не сме осъзнавали колко ни боли , болезнени изтини, мъка 5. Кралица пентакли + Рицар чаши - Миналото - Една влюбена жена 6. 10 чаши + Магът -Време за деиствие за осъществяване, ...емоционален подем 7. Справедливостта + Глупакът -Питащият - дошло е време за поемане на одговорност, за миналото, за чувствата, емоционално състояние, придружено с нескрит ентусиазъм, възможност за ново начало, нещо се случва . Сърцето ни подскача, ....от радост 8. 5 жезли + Дяволът- Тук ми е малко жегаво, ....Някой гори от страст - поне така ми се струва 6 жезли + Ас пентакли-Среща , разговор, ..желан момент, мечта 10. 2 пентакли -преход 11. 9 чаши, 12 Влюбените - избор който ще доведе до осъществяване,до споделено удоволствие, взаимно щастие Това е, ...струва ми се че тук има любов, изтрадана любов и щастлив край, ако взема предвид картите в позиция 8, ..и карти 11 и 12 има и много секс Това е от моя скромен опит, ....надявам се да имам попадения и да съм усетила посланието, ...Беше ми приятно . Очаквам мненията ви Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Октомври 2, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 2, 2011 (edited) Знаете ли, не мога да разбера, защо навсякъде и във всичко се вижда секс и любов - в този Келтски кръст няма нито секс (интересно това по кои карти си видяла), пък и любов. Имам съвсем други проблеми да разрешавам и те не са от любовно естество. Препоръчвам ти да се върнеш в Таро за начинаещи, откъдето всички тръгваме. Тук основата верига е следната - Умереността с 9 пентакли, Справедливостта с Глупакът и 6 жезли с Ас пентакли, те са стожерът и ядрото за анализи. И когато анализирате Келтски кръст, правете анализ на общата картина, свързвайте отделните звена в общо звучене, коментирайки детайлите, но не забравяйте общото послание и най-вече взаимовръзките между отделните позиции. Кръстът е кръст, защото има рамене, има темели, има и връх. И някой е разпнат на него. Но кой е той, и най-вече защо е разпнат? Редактирано Октомври 2, 2011 от Ивета Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Октомври 3, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 3, 2011 1. Умереността 2. 9 пентакли 3. Паж меча + 8 чаши 4. Ас меча + 3 меча 5. Кралица пентакли + Рицар чаши 6. 10 чаши + Магът 7. Справедливостта + Глупакът 8. 5 жезли + Дяволът 9. 6 жезли + Ас пентакли 10. 2 пентакли 11. 9 чаши 12. Влюбените Болднатите карти ми направиха най-силно впечатление и тях като основни ще тълкувам. Умереността и 9 пентакли - нуждаеш се от промяна или по-точно от уравновесяване и това ще се случи и то без много сътресения, лек преход, плавен по 9 пентакли.Ти ще намериш верният ключ към хармонията. На мен ми прави впечатление как в този кръст присъства и Дяволът, който е карта на неумереността и самата Умеренност, но това са мои разсъждения. Има объркана ситуация, неясна, като с вързани и оковани ръце /5 жезли, Дяволът/. Случвали са се нелогични неща. Справедливост и Глупак - аз ги свързвам с 1 и 2 позиция - мисля, че има стремеж към постигане на уравновесеността, т.е. това е предопределено да се случи. Има и нова идея, замисъл, а преходът ще е лек. Тук човек тръгва с ясното съзнание за искана промяна, която е и необходима. Справедливостта показва и указва, че Умереността ще бъде постигната, везните ще се уравновесят. 6 жезли и Ас пентакли - разговор или известие, което ще е успешно или ще има разрушитено действие, но при всяко положение силно като изживяване, като преминаване по река, само че не се знае какво има на отсрещния бряг. Тук виждам и една кралица пентакли, която иска да се осъществи, обаче тя е в състояние на емоция, поне засега /Кралица пентакли и Рицар чаши/. Мисля, че питащия има силата да се справи с проблемите си и това, което го е дестабилизирало, и го знае и осъзнава. Има ситуация на неизвестности, тази неизвестност е като отрова /Паж меча и 8 чаши/, но вече крайно време е всичко това да свърши, та макар и болезнено /Ас меча и 3 меча/. И като последно, което виждам по кръста е, че всичко зависи от питащия . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Октомври 3, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 3, 2011 Не знам защо отделяте такова значение на 6 жезли и Ас пентакли. Да, интересна и важна е като комбинация, но погледната през призмата на една Справедливост + Глупакът (7-ма позиция), тя тотално се обезсмисля. Оста 1/2 през 7-ма до 9-та дава най-много информация и е ключова за всеки Келтски кръст. Неслучайно и на седма е Справедливостта - тя знае и няма и как да е иначе, че 6 жезли е невъзможен хоризонт, дори и желан. Това дори не е и среща, дори не е и разговор, не. Все едно да искаш да получиш нещо, без много усилия обаче Е, Иветке, няма да стане. Никога не е ставало, няма да стане и сега Не забравяйте каква позиция е 9-та, припомнете си. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatna30 Добавено Октомври 7, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 7, 2011 Здравейте,надявам се да помогнете с коментар и да ми кажете къде греша в тълкуването си. Ето и моят КК,на въпрос за отношения. 1.Обесен 2.Съдът 3.5М 4.ПажМ 5.8Ж+Кула 6.2Ж+9Ж 7.5П+8П 8.АсоЖ 9.Луна+4П 10.4М+Светът Много бързо се развили събитията,за кратко всичко е свършило,като гръм от ясно небе,мисля поради незнание,недоизясняване,недоизказване на много неща(8Ж+Кула) Страшен емоционален срив и безсилие,тягостност(Обесен+Съд)Всичко е отишло по дяволите,провал,самосъжаление и озлобление.Емоционалния дискомфорт идва от отчаянието и безисходицата,копнежа,дългото и безнадежното очакване за ново начало,нов опит(ПажМ+5П+8П) Надявам се или се страхувам от някакви фалшиви изкушения(Луна+4П) Тенденциите-двуомене,напрежение и инат,страх от промени(2Ж+9Ж) Резултатът-след застоя и изолацията събирам сили да се изправя на крака,идва силна енергия,която ще ме изведе от летаргията. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
adina Добавено Октомври 8, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 1.Обесен 2.Съдът 3.5М 4.ПажМ 5.8Ж+Кула 6.2Ж+9Ж 7.5П+8П 8.АсоЖ 9.Луна+4П 10.4М+Светът Златна, като цяло не виждам нито една светла карта. Звучи отчаяние и раздяла. На мен ми се набиха на очи следните позиции - 5, 7. 9. Като прибавим и Обесения и Съда, става още по- натоварено с отрицателни емоции и много тъга. 5п и 8 п. много ясно показват твоето усещане - Кулата и 8 жезли - срив, макар и неочакван за теб. Луна и 4 п - много тъжно, много.....оставям ги без коментар.... Колкото до Паж мечове и 5 мечове си мисля, че това е човек, който не заслужава толкова внимание от твоя страна. Тези карти носят обида.нараняване Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Октомври 8, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 8, 2011 Ето и моят КК,на въпрос за отношения. 1.Обесен 2.Съдът 3.5М 4.ПажМ 5.8Ж+Кула 6.2Ж+9Ж 7.5П+8П 8.АсоЖ 9.Луна+4П 10.4М+Светът Първо искам да те попитам защо не изписваш боите на картите? Болднатите карти са най-силни в този келтски кръст. Обесен и Страшния съд - светът ти е с главата надолу, не знаеш кое ти е небе, кое ти е земя. Намираш се в емоционална мелачка. Дълго време, прекалено дълго си отлагала проблем или ситуация. Сега няма накъде да мърдаш вече. Дълго си подтискала нещо. Обесен и Съда спрямо 5 пентакли -Тук има едни бездомни отношения или чувства, където няма къде да се приютят. Скитащи емоции, не можещи да намерят своя пристан. Ако касае любовни отношения изключително трудни, почти невъзможни и като ги свържа с Обесения и Съда става взрив от забавени реакции, страх от това да се погледне истината в очите, а сега вече няма мърдане. Упадъка е налице. Обесен и Съда спрямо Луната. Залязващи емоции, отношения, невъзможност за каквото и да е развитие. А и самата ти вече нищо не очакваш. И всичко това е от доста дълго време, само че то е проточвано до без край. А ти си сграбчила и не пускаш нещото или човека да си отиде. Мисля, че това съчетание описва твоята душа. Имаш огромни страхове, направо чудовищно огромни. Имаш 4 меча и Светът - обмисля се как да се постави или да се каже край на нещо. А този край е единствения завършек на тези отношения. Те са като болест за теб. Възможно е да не ти е било нещо ясно или известно по Паж меча. Имала си представи, очаквания вероятно за човека, за отношенията Ви, но всичко това не е имало здрави устои, основи и много бързо, дори неочаквано са рухнали /Кулата/. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lifetime Добавено Октомври 9, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 9, 2011 Здравейте,надявам се да помогнете с коментар и да ми кажете къде греша в тълкуването си. Ето и моят КК,на въпрос за отношения. 1.Обесен 2.Съдът 3.5М 4.ПажМ 5.8Ж+Кула 6.2Ж+9Ж 7.5П+8П 8.АсоЖ 9.Луна+4П 10.4М+Светът Много бързо се развили събитията,за кратко всичко е свършило,като гръм от ясно небе,мисля поради незнание,недоизясняване,недоизказване на много неща(8Ж+Кула) Страшен емоционален срив и безсилие,тягостност(Обесен+Съд)Всичко е отишло по дяволите,провал,самосъжаление и озлобление.Емоционалния дискомфорт идва от отчаянието и безисходицата,копнежа,дългото и безнадежното очакване за ново начало,нов опит(ПажМ+5П+8П) Надявам се или се страхувам от някакви фалшиви изкушения(Луна+4П) Тенденциите-двуомене,напрежение и инат,страх от промени(2Ж+9Ж) Резултатът-след застоя и изолацията събирам сили да се изправя на крака,идва силна енергия,която ще ме изведе от летаргията. Здравейте на всички! След известно отсъствие се включвам и аз. Аз имам малко по-различно мнение за твоите карти. Тук изобщо не виждам развитие на нищо, въпреки Кулата и Страшния съд. Кулата тук не е избавление, а щеше да е хубаво да е. Колкото до първите две карти, това е комбинация, която може да трае с години, и тя наистина трае, защото касае неща много отвъд отношенията, за които си питала - тя показва атитюд, който предварително проваля и обрича всичко. Като прибавим и Луната на 9 позиция с 4 пентакли, не очаквай нещо да се случи. Не бих залагала и на Светът. Ако след него имаше карта като 6 пентакли, например, щеше да е друго. Светът, сам по себе си, не би могъл да ти донесе нищо в случая, дори и край. Даже, бих казала, напротив, той е по-скоро като подпис, който удостоверява статуквото на ситуацията. Не виждам мърдане от тия карти, нито развитие. Своеобразно погледнато, доста тъжен келтски кръст. В крайна сметка, тук има само несъбитийни големи аркани, и ниски малки такива, които пак до нищо не водят. Не знам за какво си питала, но няма и значение, защото картите няма какво да ти отговорят. Бих те посъветвала да си общуваш по-често с тях, ако искаш да ги ползваш и за в бъдеще, и да разшириш диапазона на въпросите, които задаваш. Но не ангажирам никого с мнението си Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Октомври 9, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 9, 2011 (edited) От Келтският кръст на златна, правя следния извод: Обесеният, Страшният съд, Луната. Обектът е 5 пентакли. Т.е. този, който пита, който реди подредбата. Каква любов има тук, най-вече какви взаимоотношения? Това е един самотен танц. Дори и да прозвуча грубо - стегни си, за теб е по-важно да работиш и да си удовлетворена в социално отношение, загърби всичко останало. Редактирано Октомври 9, 2011 от Ивета Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
zlatna30 Добавено Октомври 12, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2011 Благодаря ви за коментарите.Доста тъжен келтски кръст,който тотално разби надеждите ми. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Ивета Добавено Октомври 12, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 12, 2011 Благодаря ви за коментарите.Доста тъжен келтски кръст,който тотално разби надеждите ми. Златна, благодаря и аз за интересния Келтски кръст. Но, би трябвало и ти да си стигнала до същите изводи, при условие, че не от вчера се занимаваш с Таро и картите са ясни. Тъжен, весел - това е положението. Има и по-тежки ситуации и любовта не е от тях. Любовта е преходна, трябва да се свикне с това. И често, много често е измамна, или по-точно, ние сами сме се измамили. Човек трябва да има други приоритети. Имаш 4 меча и Светът, ще преболедуваш, само не замествай една празнота с друга Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sve Добавено Октомври 20, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2011 Ако някой има желание да коментира, ще ми е наистина интересно. Този келтски кръст е за отношение на някого към мен. По позиция 8 се разбира, че е има проблемна комуникация (недоразумения) и сърдения дори. 1.Звезда+7жезли 2.Кралица Жезли+5чаши 3.9жезли+2чаши 4.Император+Ас пентакли 5.10чаши+Ас жезли 6.9меча+паж чаши 7.Смърт+Страшният съд 8.паж меч+Справедливостта 9.6чаши+Ас меч 10.Колесницата+7пентакли Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Октомври 21, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2011 Ако някой има желание да коментира, ще ми е наистина интересно. Този келтски кръст е за отношение на някого към мен. По позиция 8 се разбира, че е има проблемна комуникация (недоразумения) и сърдения дори. 1.Звезда+7жезли 2.Кралица Жезли+5чаши 3.9жезли+2чаши 4.Император+Ас пентакли 5.10чаши+Ас жезли 6.9меча+паж чаши 7.Смърт+Страшният съд 8.паж меч+Справедливостта 9.6чаши+Ас меч 10.Колесницата+7пентакли Ще тълкувам подредбата, като пиша и взаимовръзките на картите. Ти се бориш за нещо, което е вече толкова далечно от теб, дори недостижимо, но се чувстваш длъжна да го направиш, напук на всичко, което се случва. Искаш Звездата отново да грее, но дали си заслужава. Тя е студена, не може да топли. Звездата и 7 жезли спрямо Смъртта и Съда. Съкрушена си. Борбата ти е била тежка. Искала си силна промяна, но уви имало е такава, но не ти е харесала изобщо. Проблеми си имала и то отдавна. Честно казано не ми харесва, че след Смъртта е Съда. Има забавяне, протакване. Промяната ти ще е продължителна. Звездата и 7 меча спрямо 6 чаши и Ас меча. Искаш си миналото, отново да бъде всички по старому. Искаш вниманието, радостта, свободата. Тук има идея, която бавно узрява и някой от Вас няма да се откаже от нея. Иначе като цяло виждам една жена чудеща се какво да прави. Има дори и обида. Проблем също, трудна ситуация или обстоятелство, което е трудно да се преглътне. Има дори и съмнения. Това мисля аз по твоя Келтски кръст . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sve Добавено Октомври 21, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2011 Благодаря ти Лора за тълкуването! Въпросът ми бе за отношението на друг към мен. Аз бях тази, която нанесох обидата и честно казано не съжалявам, защото беше време този някой да се осъзнае. Добре е човек да знае границата и да не я прекрачва Добре е, че на 7ма е Смъртта със Страшният съд, според мен. Дава ми надежда, че най-накрая ще се поеме отговорност и реши, че досегашното поведение е смехотворно и неотговарящо на ситуацията. Наложителна е тази трансформация. Това, което ме затруднява тук е 10-та позиция и по-точно 7пентакли стоящи до Колесницата . Някаква идея? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Октомври 21, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2011 Ето и от мен един Келтски кръст. Нямам въпрос на него. 1. Папата 2. 9 чаши, Кралица чаши 3. 7 пентакли, 7 меча 4. 4 жезли 5. Кулата 6. 5 пентакли, Императрицата 7. 4 меча, 4 пентакли 8. Колесницата 9. Рицар меча, 10 жезли 10. 9 меча, 9 жезли Вие сте . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sve Добавено Октомври 22, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2011 Лора, имам усещането за ограничения, дори и натиск в този КК. Емоционален живот (или блян) срещу статукво (от дълго време установена постановка) води до конфликт, който ясно личи в 9 (страх от скандал или желание да се освободи от товарът) и 10 (скованост и неадекватност - "страх лозе пази")позиций . Ситуацията е от скоро - по 8-ма и е в следствие на 5-та Кулата. Изчаква се подходящ момент, който обаче няма да дойде (плановете от 3-та не се осъществяват по 6-та). Ако нещо е обещано, няма да се случи или ще е провал. Този от 7-ма не ще се помръдне(пасува засега). И още нещо, може и да греша, акцентът е Папата - традиционализма, общественото мнение дори, и моралните норми. Метафорично казано "плаща се данък обществено мнение". Това е което мисля. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
issa Добавено Октомври 24, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2011 Искам да споделя с вас две подредби , защото първата касае отношения между съпрузи и въпросът ми беше: Как се отразяват върху мъжа отношенията със съпругата му? Картите са: 1. Висшата Жрица 2. Справедливост 3. Слънце + Отшелник 4. Кралица пентакли + Ас меча + Кралица меча 5. Паж жезли + Сила 6. 6 чаши + Рицар чаши 7. 5 жезли + 4 пентакли 8. 10 пентакли + 2 чаши 9. Звезда + 10 чаши 10. 4меча + 3пентакли + Обесен Според мен мъжа си има заигравка с друга жена /Кралица пентакли и Кралица меча/, но нямат връзка заради Паж жезли със Силата, т.е. той се въздържа от развитие на отношенията това се вижда и на 7 позиция /5жезли и 4пентакли/ Ако греша или пропускам нещо ме поправете. След тази подредба реших да направя още една, като въпросът, който зададох беше: Има ли друга жена в живота на Х и как тази жена влиае върху него? 1. 9жезли 2. 2 пентакли 3. Слънце + Обесен 4. Умереност + 4 жезли 5. Света + Справедливост 6. Крал пентакли + 2жезли+8чаши 7. Ас жезли + Отшелник 8. Паж пентакли + 10чаши + 2 чаши 9. Крал жезли + 10жезли + 7меча 10. Силата + 5жезли Струва ми се, че двете подредби се допълват взаимно, май на тоя човек не му е лесно /Слънце с Обесен/, но той ще направи това, което трябва и е редно. Как мислите вие? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sve Добавено Октомври 24, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2011 На бърз прочит и без да анализирам мисля, че се търси под вола теле За мен няма друга жена, а само големи претенций от наговата си такава Ще се кротне Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Октомври 25, 2011 Доклад Share Добавено Октомври 25, 2011 Искам да споделя с вас две подредби , защото първата касае отношения между съпрузи и въпросът ми беше: Как се отразяват върху мъжа отношенията със съпругата му? Картите са: 1. Висшата Жрица 2. Справедливост 3. Слънце + Отшелник 4. Кралица пентакли + Ас меча + Кралица меча 5. Паж жезли + Сила 6. 6 чаши + Рицар чаши 7. 5 жезли + 4 пентакли 8. 10 пентакли + 2 чаши 9. Звезда + 10 чаши 10. 4меча + 3пентакли + Обесен Според мен мъжа си има заигравка с друга жена /Кралица пентакли и Кралица меча/, но нямат връзка заради Паж жезли със Силата, т.е. той се въздържа от развитие на отношенията това се вижда и на 7 позиция /5жезли и 4пентакли/ Ако греша или пропускам нещо ме поправете. След тази подредба реших да направя още една, като въпросът, който зададох беше: Здравей, аз ще ти тълкувам само първият Келтски кръст. Мисля, че всичко си знае питащия. Тук няма нищо скрито, дори и при наличието на Жрицата. Знае се защо отношенията са на това дередже. И всичко това не е от скоро и той знае това. Чувствал го е отдавна. Отношенията не са "топли". 5 жезли и 4 пентакли имаш на 7-ма - обида има , голямо вторачване в нея. Хем нещата не са ясни съвсем, хем се твърди, че са. Жрицата спрямо 5 жезли и 4 пентакли, вкопчване в една неяснота. И в същото време голямо вътрешно напрежение. Жрицата спрямо Звездата и 10 чаши. Иска се Звездата едва ли не да донесе щастието, спокойствието. И то да падне от там, където вече е студено. Надява се на ново начало, на ново развитие на отношенията. На 10-та имаш 4 меча, 3 пентакли, Обесен. Нищо чудно някой да е говорил, нещо да е казал, или разпространил. Има отдалечаване, едни самотни отношения, емоционални терзания. Но си мисля, че за пред обществото се прави, че все едно всичко е наред. За мен тези хора, макар и съпрузи са отдалечени, но в тези отношения се намесват и други хора, на които не им е това работата. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Lifetime Добавено Ноември 7, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 7, 2011 Пускам един интересен Келтски кръст, адресиран към особен случай. Предлагам на когото иска да се опита да види каквото може в него, аз съм горе-долу запозната със случая, и няма смисъл да давам коментари. 1. Крал чаши 2. Дяволът 3. Рицар жезли, Кралица жезли 4. 2 пентакли, 9 чаши 5. Паж пентакли, Колелото 6. 5 меча, Луната 7. Светът, 9 пентакли 8. Асо меча, 9 меча 9. 8 чаши, 5 чаши 10. 8 меча, Кулата, Силата Има много неща по въпроса, които не знам. Така че, който иска, нека се опита - какъв е горе-долу проблема, за какъв човек става въпрос, каква е обстановката, главните дефицити, какви са прогнозите и така нататък. Сигурна съм, че ще е полезно като Таро-опит. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Лора Витанова Добавено Ноември 8, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2011 1. Крал чаши 2. Дяволът 3. Рицар жезли, Кралица жезли 4. 2 пентакли, 9 чаши 5. Паж пентакли, Колелото 6. 5 меча, Луната 7. Светът, 9 пентакли 8. Асо меча, 9 меча 9. 8 чаши, 5 чаши 10. 8 меча, Кулата, Силата Напоследък преоткривам колко е приятно тълкуването на Келтския кръст, а толкова бягах от него преди. Мисля, че тук има проблем или ситуация на която се гледа изключително тежко или тя самата е тежка. Дори има "криене" в това. Дяволът държи в окови човек или хора, но си мисля, че е по-скоро човек с проблем в този Келтски кръст. Има нещо, което не може да се изрази, нещо пречи, много силно вглеждане и вглъбяване във вътрешния свят. На седма имаме Светът и 9 пентакли. Иска се отърсване от проблема, да се премине отвъд, да се свърши най-сетне, но по лесния начин, обаче дали ще се успее. Може би 9 пентакли дава някакъв шанс. Крал чаши спрямо Светът и 9 пентакли - няма достатъчно вяра в тези карти. Има един вътрешен свят и излизане от него не би имало. Имаме състояние,което е силно емоционално, вкопчване в нещо, което може да помогне поне за момента. Крал чаши спрямо 8 чаши, 5 чаши - имаме човек, който се отправя нанякъде, иска да остави нещо зад гърба си, което вече прекалено много тежи, но го чакат 5 чаши - тъжното вглеждане в това, че е можел да направи и още нещо. На 10-та позиция, узнато е нещо и то е било много неприятно, което е срутило много представи, но същите не са имали здравите устои, дори се полагат усилия, на моменти нечовешки да се укроти това, което мъчи и разяжда отвътре. Друго какво мисля, за момент е имало разрешаване на проблема дори и кратка радост, че нещата вървят на добре, но само дотук / 2 пентакли, 9 чаши/ Иска се да се осъществи Светът, но дали ще може и дали ще се има силата да се премине през всички "препъни камъчета", които може би се оказват подводни камъни. Може би човекът е още малък, слаб за всичко, което го очаква /Паж пентакли/. Искам да попитам по Луната - болест ли има или нещо друго? За мен картите Дяволът, Луната, Рицар жезли и Кралица жезли говорят за един процес, който бързо се развива. Ще се радвам на обратна връзка . Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest MEGGI Добавено Ноември 8, 2011 Доклад Share Добавено Ноември 8, 2011 По келтския кръст Lifetime, ако кралят чаши е описващ наистина човека от питането, май се пече на силен огън,страсти които бушуват,а трябва да се крият.Привидно показва увереност,но май всикчо е слабост и незнание как да върви ,с кой да върви.Можеби е търсил нещо поемайки по този път,историята му е започнала като на шега,и тя е била друг свят за него,онзи искания като за реален. Пречката да е такъв е нуждата на отказ от себе си,и онова което е създал,което има като реален живот.Трябва да остави нещо,да каже,изкрещи,може би ще му олекне,но незнанието го плаши,след действията му.Той е вулкан,който набира енергия да изригне,под налягане е , но сам трябва да се справи... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts