sweet_dreams Добавено Август 31, 2005 Доклад Share Добавено Август 31, 2005 Здравейте!Надявам се повечко хора от този форум да са гледали нещата,които Дайвид Блейн прави,за да могат да ми отговорят какво ще кажете за този човек?Колкото и дълго да търся обяснение за магийте му не мога да намеря нито едно.Как мислите поредния човек опитващ се да ни пробута евтин номер или притежава някаква невероятна дарба??? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Август 31, 2005 Доклад Share Добавено Август 31, 2005 Моля някой да даде повече информация, понеже нищо не съм чувала за въпросния човек! Поздрави! Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Септември 1, 2005 Доклад Share Добавено Септември 1, 2005 Доколкото знам, става дума за един бритaнски илюзионист, напр. бе престоял към 40 дни в една клетка във въздуха на обществено място, без да поема никаква храна... Аз лично мисля че това е забавно, но нищо повече, макар че не знам какво друго е правил. Може би друг ще добави. Любов + Светлина + Радост + Мир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
sweet_dreams Добавено Септември 1, 2005 Автор Доклад Share Добавено Септември 1, 2005 Ами дават го по програмата AXN.Прави "street magic".Прави невиждани неща,фокуси или магии пред непознати обикновенни хора.Например имаше един случай когато момиче трябваше да напише името на свой много скъп човек на листче хартия.И Дайвид незнаеше какво е името само взе листчето запали го удари си го в ръката и на ръката му се изписа името.Има много други неща,които прави.Лекува птички,съживява мухи? Левитира. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Септември 1, 2005 Доклад Share Добавено Септември 1, 2005 Любов+Светлина+Мир+Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Септември 1, 2005 Доклад Share Добавено Септември 1, 2005 Здравейте, приятели! Така е които не гледаме телевизия не сме наясно по темата.А относно поздрава... Дааа... Любов+Светлина+Мир+Радост Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mihaela Добавено Септември 7, 2005 Доклад Share Добавено Септември 7, 2005 ако се интересувате можете да видите този сайт http://www.ellusionist.com Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Beowolf Добавено Декември 20, 2007 Доклад Share Добавено Декември 20, 2007 Здравейте!Надявам се повечко хора от този форум да са гледали нещата,които Дайвид Блейн прави,за да могат да ми отговорят какво ще кажете за този човек?Колкото и дълго да търся обяснение за магийте му не мога да намеря нито едно.Как мислите поредния човек опитващ се да ни пробута евтин номер или притежава някаква невероятна дарба??? Ако искате да разберете много неща не само за David Blaine ,но и за много както и световни така и български илюзионисти можете да влезете в този сайт: www.bgmagic.blogspot.com Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest hrisko_89 Добавено Май 9, 2009 Доклад Share Добавено Май 9, 2009 Крис Енджъл лети ! http://www.vbox7.com/play:7064420d Африкански шаман левитира ! http://www.vbox7.com/play:6d17aa5f Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts