Alis Добавено Февруари 14, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 14, 2010 Здравейте Аз съм момиче на 17г. ,постоянно се чувствам тъжна,много лесно се засягам и приемам почти всичко като критика.Понякога имам чувството,че не знам как да общувам с хората около мен и почти не говоря с тях.В някои ситуации от притеснение и мисли какво ли ще си помисли човека срещу мен,било то важен за мен или не,не реагирам адекватно и се чувствам още по-зле след това, защото осъзнавам,че не е било правилно. Мислила съм много над това си поведение и съм се опитвала сама да реша проблема,но ми е трудно.Преживяла съм няколко стресови ситуации в семейството си,които не бих искала да коментирам тук,но със сигурност те са оказали влияние,защото преди това не бях такъв човек изобщо. Ще Ви бъда благодарна,ако ми кажете какво мислите по този въпрос,не съм говорила с никого за това,някакси нямам смелост и ще се радвам да чуя и чуждо мнение,защото това ме измъчва от доста време. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
д-р Тодор Първанов Добавено Февруари 16, 2010 Доклад Share Добавено Февруари 16, 2010 Здравей! Въпрос на самочувствие е.По темата има изписани томове и каквото и да кажа би било малко. За това ще те насоча към един по умен от мен, казва се Уейн Дайер и в рамките стотина страници разглежда проблема .Книгата е ,,Вашите слаби места’’и я има в izvorite .com. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Alis Добавено Февруари 16, 2010 Автор Доклад Share Добавено Февруари 16, 2010 Благодаря,ще погледна за какво става дума Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts