petina Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 В неделя 18.30ч. е добре, с нетърпение ще чакам срещата да се запознаем Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 Ще бъда в 18.30ч, неделя, сладкарница "Мики", градската градина. Ще пусна едно съобщение на Бялата нощ по скайпа, че тази вечер трябва да уча... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 Значи прието за неделя 18.30 пред Мики-то. Там ще бъда. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
the_white_knight Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 Ето ме и мен Значи в неделя, О.К. Латина, Белият рицар душицо. night - нощ ; knight - рицар Хм... добре де, как ще се познаем кои сме Да не седнем всичките да чакаме някой а да сме си там. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 Аз и Латина се познаваме. Поне двама ще се намерим, вие му мислете как ще ни разпознаете. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
the_white_knight Добавено Февруари 8, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 8, 2008 Хех, ами ние.... сложете си по един бадж с имената си поне да ви видим А бе може по чая да ви познаем. Пък вие като видите някой да се оглежда, като изгубен махайте Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 9, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2008 Ето ме и мен Значи в неделя, О.К. Латина, Белият рицар душицо. night - нощ ; knight - рицар Хм... добре де, как ще се познаем кои сме Да не седнем всичките да чакаме някой а да сме си там. Домързя ме да проверя дали е случайна грешка това "к" и ето на какво стана. Белият рицар звучи много добре! Ами, за да ме разпознаете, огледайте се за едно очилато същество с коса на кичури и черно палто с остатъци от козина. Тука една съфорумка го оръфа, та затова... Ха-ха-ха! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Stildjian Добавено Февруари 9, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 9, 2008 Здравейте, от скоро съм регистриран в този сайт. Знаете ли общува ми се с хора проявяващи интерес към освобождението си. Защото на работа, а и изобщо, хората които искат да прескочат (не да разрушат) чисто човешкото са малко. Наистина ми се ще да познавам хора търсачи. Единствения човок с който общувам по-свободно е баща ми. И това е удоволствие. Ходиме с него по планините и т.н. Започвам да усещам самотата на човек търсещ нещо различно от общоприетото. Не че страдам нали, но все пак е приятно хората да си кажат нещо интересно им, или просто да помълчат заедно. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petina Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 Хм... добре де, как ще се познаем кои сме Да не седнем всичките да чакаме някой а да сме си там. Аз ще дойда със сестра ми, оглеждайте се за нас двете Аз ще съм с кафяво яке и дънки. До довечера Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 Живият форум на шуменци се състоя по пълна програма. В снежната приказна вечер, със сипещ се и трупащ бял сняг дойдоха всички набелязани Отсъстващи няма. Че дори и нови бъдещи участници във форума ни удостоиха с присъствието си. Снимка от събитието, отляво надясно: the white knight, Латина, моя милост, Петина, нейната сестра и нейната дъщеря. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5135338 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Креми (късметче) Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 Чудесни сте! Лятото минавам задължително за един ден през Шумен. Да се опитам ли този път да е за повече? Поздрав и на Stiljian! И аз съм тук не много отдавна. Интернет-общуването си има своите предимства, а живата среща засилва доверието. Тук е и моят храм, както писа някой в една друга тема. За което благодаря мислено всеки ден. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Латина Добавено Февруари 10, 2008 Доклад Share Добавено Февруари 10, 2008 Опитай се! Ще те приютим! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts