Таня Добавено Юни 2, 2007 Доклад Share Добавено Юни 2, 2007 И аз бих отскочила, но Варна е твърде далеч от "Александър Невски" Приятно прекарване , приятели! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 До 18ч. ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 мислено ще съм с вас ! Любов + Светлина + Мир + Радост Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Привет! Бяхме 4 човека: Валентин, Криси, Жул и аз. Прекарахме добре! Беше ми приятно да се запозная с Валентин! Надявам се пак да се организираме - този път на природа! Вече е лято и само от нас зависи! Поздрави: Орлин Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Добромир Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Съжалявам, че не можах да дойда, и то не само поради валежа... Но се надявам, че ще има и по-хубави моменти по-нататък... Всичко добро да отишлите и на другите, до следващия път! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Орлин, жалко че не продължи по пътя с нас! С Валентин и Жул посетихме турската джамия. Невероятно красиво място ! Не мислех, че през този живот ще мога да влеза в нея . Не знам Валентин как ги омая, за да ни пуснат /може би е казал, че сме двете му жени :3d_146:/! Благодаря ви приятели! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ася_И Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Приятели, толкова съжалявам, че ви изпуснах. При нас дъжда спря в 18.15. Живея на 200 метра от джамията. Ако бях дошла Валентин можеше да ни представи за харем!! ( ) До скоро! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юни 3, 2007 Доклад Share Добавено Юни 3, 2007 Орлин, жалко че не продължи по пътя с нас! С Валентин и Жул посетихме турската джамия. Невероятно красиво място ! Не мислех, че през този живот ще мога да влеза в нея . Не знам Валентин как ги омая, за да ни пуснат /може би е казал, че сме двете му жени :3d_146:/! Благодаря ви приятели! хаха, Криси, в джамията се влиза преспокойно и без да сме съставна част от харема. Но изискването е да покрием косите си. Баня баши джамия иначе е един наистина прекрасен храм. Датира още от ХVІвек и е дело на най-известния османски архитект - Синан и неговата школа. Интересното е, че от два месеца интериорът й е преобразен в нова керамична украса и с облицовани с типичен изнишки порцелан и османска флорална керамична украса михраб, минбар, стени. А днес - срещата наистина беше много приятна Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Аделаида Добавено Юни 4, 2007 Доклад Share Добавено Юни 4, 2007 И все пак сте се организирали и сте прекарали добре, до колкото се вижда. Съжалявам за това, че не можах да дойда и аз. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Юни 4, 2007 Доклад Share Добавено Юни 4, 2007 Хора, предлагам на 1-ви юли да посрещнем изгрева, на варненския плаж или на който плаж искате:-)))) Аз живея на много места, но със сигурност не и във Варна, далече съм, но обичам да пътувам. Какво ще кажете? Аз, а и други хора от форума сме там. А и не само от от портала. Хайде. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Юни 4, 2007 Доклад Share Добавено Юни 4, 2007 Хора, предлагам на 1-ви юли да посрещнем изгрева, на варненския плаж или на който плаж искате:-)))) Аз живея на много места, но със сигурност не и във Варна, далече съм, но обичам да пътувам. Какво ще кажете? Аз, а и други хора от форума сме там. А и не само от от портала. Хайде. Съгласен съм Ще дойда ако се организира група от участници на форума. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Юни 4, 2007 Доклад Share Добавено Юни 4, 2007 Максим, и да няма много хора от портала, колкото дойдат - толкова. Не мисля, че това е проблем. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юни 5, 2007 Доклад Share Добавено Юни 5, 2007 (edited) Хора, предлагам на 1-ви юли да посрещнем изгрева, на варненския плаж или на който плаж искате:-)))) Аз живея на много места, но със сигурност не и във Варна, далече съм, но обичам да пътувам. Какво ще кажете? Аз, а и други хора от форума сме там. А и не само от от портала. Хайде. Мона, чудесна идея, вдъхновяваща идея!! Аз съм ЗА! Сигурна съм, че би се получило прекрасно! А що се отнася до броя на дошлите - той е без значение. Ако карахме на този принцип със сигурност нямаше да се срещнем тези 4 човека в София. До 1-ви юли)))) Редактирано Юни 5, 2007 от jul Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юни 5, 2007 Доклад Share Добавено Юни 5, 2007 (edited) С някои преки и косвени участници във форума се събрахме тази неделя на нестинарските игри в с.Българи беше страхотно и незабравимо Странджа е прекрасна особено ако се знае къде да се ходи. А за Варна аз съм "за", очаквам обаждането. Редактирано Юни 5, 2007 от didi_ts Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Guest Мона Добавено Юни 5, 2007 Доклад Share Добавено Юни 5, 2007 Къде да се ходи, за да знаем и ние? Освен това, което предложих за 1-ви юли, има и други места, които могат да бъдат посетени, освен варненския плаж... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Юни 5, 2007 Доклад Share Добавено Юни 5, 2007 По принцип всички знаем ,че на 1.07 е джулая и тук в северна България се посреща на Камен бряг ,което е невероятно ,но това изисква една доста сериозна организация особено когато става въпрос за хора ,които не се познават.В южна България се посреща във Варвара също невероятно преживяване. Така че на варненския плаж си е доста добро предложение въпреки ,че и там ще има доста хора мисля. А после е по- лесно да се направи друга среща на по- хубаво място. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Юни 14, 2007 Доклад Share Добавено Юни 14, 2007 Привет, съпорталци! На 20. 06. от 13 до 15.30 часа в Нов Български Университет, София, в зала 111, 2-ри корпус, ще се проведе публична лекция на тема: "Въведение в Юнгианската перспектива и интерпретация на сънища!". Лекцията се организира от клуб "Психолог", НБУ. Входът е свободен! В секцията НОВИНИ на форума същи има линк с информация за лкекцията и семинара след нея! Семинарът ще е в Рилски Манастир, като може да участва всеки (може би има ограничен брой места все пак...). Аз няма да бъда на семинара, но който може, ще е чудесно - особенои на такова сввято място с такъв въздух, излъчване и сила! По-долу пастирам инфо за лектора: За нас е изключително удоволствие да ви напомним отново за предстоящото гостуване на д-р Ерел Шалит - юнгиански аналитик от Израел, член на IAAP (Международна асоциация по аналитична психология), член на ISPA (Израелско общество по аналитична психология). От 2002г. до сега, д-р Ерел Шалит е водещ на редица семинари в България, лектор на Международната конференция в Евксиноград (септември, 2003), от 2004г. IAAP Liaison Person на Българско Общество Карл Густав Юнг. Повече информация за лектора можете да получите на www.eshalit. com . ... Бихме могли след лекцията да се съберем в някой от ресторантите около НБУ или да се разходим по поляните наблизо - има чудесна поляна!!! Разбира се, сряда е работен ден... Но, който може, е добре дошъл! Лекцията ще е интересна, а и ще се видим след това! Поздрави: Орлин Баев Бъдете здрави! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Юни 18, 2007 Доклад Share Добавено Юни 18, 2007 (edited) Бяхме 4 човека: Валентин, Криси, Жул и аз. Прекарахме добре! ... да малко снимки криси - орлин - jul криси - jul - валентин дамите сред цветя ... ... изискването е да покрием косите си. Баня баши джамия иначе е един наистина прекрасен храм. Датира още от ХVІвек и е дело на най-известния османски архитект - Синан и неговата школа. Интересното е, че от два месеца интериорът й е преобразен в нова керамична украса и с облицовани с типичен изнишки порцелан и османска флорална керамична украса михраб, минбар, стени. А днес - срещата наистина беше много приятна Да в трамвая на път към къщи Редактирано Юни 18, 2007 от Валентин Петров Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Юни 18, 2007 Доклад Share Добавено Юни 18, 2007 Вальо, познах те Медитираш в джамията, която изглежда доста уютно-има къде да си седнеш и да помедитираш. Жалко че нямам карт-бланш да пусна снимката от нашата среща на Мадара... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юни 19, 2007 Доклад Share Добавено Юни 19, 2007 Вальо, благодаря ти за снимките! ~~~ Хей, а какво решихте за Джулая? Между няколко човека вече се заформи идеята да се срещнем на 30 във Варна. А Вие ще се включите ли, които четете? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Юни 19, 2007 Доклад Share Добавено Юни 19, 2007 Между няколко човека вече се заформи идеята да се срещнем на 30 във Варна. А Вие ще се включите ли, които четете? Аз бих искал да се включа. Зависи обаче кога ще е. 30-ти ми звучи разумно. Има ли вече определено време? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Юни 19, 2007 Доклад Share Добавено Юни 19, 2007 Бройте ме и мен, макар че ако е в смисъла на Джулай морнинг не съм сигурен дали бих искал да участвам в прекалено светско мероприятие. Къде точно във Варна и в колко часа ще е срещата? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Юни 19, 2007 Доклад Share Добавено Юни 19, 2007 Бройте ме и мен, макар че ако е в смисъла на Джулай морнинг не съм сигурен дали бих искал да участвам в прекалено светско мероприятие. Къде точно във Варна и в колко часа ще е срещата? Привет, Макс! Незная какво имаш предвид под "светско". Аз също не пия алкохол, но се радвам искрено в общуването с хората. Е..не с всички се получава ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Силвия СД Добавено Юни 19, 2007 Доклад Share Добавено Юни 19, 2007 Бройте ме и мен, макар че ако е в смисъла на Джулай морнинг не съм сигурен дали бих искал да участвам в прекалено светско мероприятие. Къде точно във Варна и в колко часа ще е срещата? За сега не е определено точно място и час, ще се съгласуваме, като се съобразим с всички желаещи да се срещнем. Но на 30.06. до обяд във Варна, след което пътуваме до Камен бряг, може и там да останем през нощта и да посрещнем изгрева, мястото е вълшебно и диво. Отворени сме за още предложения. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts