Милкана Добавено Декември 12, 2006 Доклад Share Добавено Декември 12, 2006 Приветствам идеята на Майкъл, на мен ми е много близо до работата, така че ми е удобно и ще ми бъде приятно пак да се съберем. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Декември 12, 2006 Доклад Share Добавено Декември 12, 2006 (edited) Много мило от страна на Майкъл ! В такава сериозна обстановка /кантора/ е малко странно да си говорим на такива несериозни теми ! Ще трябва малко да я поразчупим ! Може да си направим другата среща преди новата година! Редактирано Декември 12, 2006 от Криси Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Ехоо - вегетариански ресторант или разходка в планината? Следобяд? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Буболече Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Вегетариански ресторант В планината като се запролети и се събуди природата Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Ехоо - вегетариански ресторант или разходка в планината? Следобяд? Аз съм за, Орле! Предпочитанията са ми за разходка сред природата. Може би в парк? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Друго си е мешана скара и бира с приятели в прохладна механа. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Друго си е мешана скара и бира с приятели в прохладна механа. И ти ли се опитваш да разлаеш кучетата? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Не Това е просто моят начин да прекарам добре. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Буболече Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Предпочитам някоя салатка пред мешаната скара с бира Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 (edited) Най-важното са приятелите. Редактирано Февруари 21, 2007 от Вендор Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Дина Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Предпочитам някоя салатка пред мешаната скара с бира БуболечЕ, много ли обичаш да папкаш? Та на фона на голямото папкане трябва да внимаваме каква тема ще изберем и още по-важно от кой форум...Доста ми дойде днес с понятията:Богатство, пари,духовност. Ако прибавим тогава и ппппапкане...Ле-ле? Питам се кое ли ще ми се пръсне: коремчето, главата или душичката? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Хайде в събота в южния парк, да кажем в 14 часа. Ако искаме после може да пристъпим и към бирената част! А ако времето е студено, както се чува, може направо да пристъпим! ! ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Февруари 21, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 21, 2007 Приятели, няма ли някой и за Варна в близко време ? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Февруари 22, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2007 Ако искаме после може да пристъпим и към бирената част! А ако времето е студено, както се чува, може направо да пристъпим! ! ! Орлине, ти и бира ли пиеш? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Февруари 22, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2007 Бира пия, да! На някоя сватба или понякога на ресторант с приятелката ми, ми се случва и сто водка да пийна... Всичко с мярка е добре! Снощи бяхме на гости на един мой пръв браътовчед и баба(сестрана маминка ми) му и дядо му. Дядото е на 86 години, обикаля пазарите и градинките, изключително добре изглежда, мисли много ясно, чете книги, продължава да се учи, ведър и много бодър човек. Та, този човек никога не се е лишавал от нищо, не е пазил никакви диети. Пийва си профилактично по 50 грама ракийка всяка вечер - не повече - както казва, за дезинфекция. Като има гости, пие и вино - собствено производство - и не го хваща на всичкото отгоре, въпреки годините. Този човек никога не се е интересувал от езотерика, но самата му възраст го е направила така мъдър ... Такива размисли за живота, смъртта, Бога, живота има... Най-специфичното при него е изключителното му спокойствие и душевно равновесие. Много силен, хармоничен и балансиран характер, с естествена позитивна и оптимистична нагласа, плюс мъдрост и смирение. Непринудено пиша това, воден от хода на мисълта ми за приоритетите в живота. Струва ми се, че от решаващо значение за каеството на живота ни е именно психичното ни състояние - ниво и качесдтво на психична сила, спокойствие, жизнерадостност. Това определя и здравето, и духовното състояние. А храната - ако има човек здрав ген и здрава психика, може и отрови да яде, все тая. Има йоги, които са го доказали. Единствено моралните приини ме карат да се замислям за вегетарианство... Това, че вегетарианството или суровоядството е здравословно - това е смешно. Нима кравата е безсмъртна или много мъдра? Лечебният глад прави чудеса, да - но и там преди всичко психическата нагласа е решаваща! За месото - има и глобални икономически причини, които са важни и които предполагат спирането на убийствата на по-малките ни братя... Просто ми тръгна така мисълта, ни в клин, ни в ръкав... Максим - приятелю, да не се засегнеш нещо. Хайде - ако искате - в събота, два часа, на входа на южен парк - където спира 102. Мисля, че и 94. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Февруари 22, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2007 Ха значи и Варна е тук ,привет Любо и аз съм във Варна! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
lekota Добавено Февруари 22, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2007 Privet na varnentzi ! I az Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Иво Добавено Февруари 22, 2007 Доклад Share Добавено Февруари 22, 2007 Във Варна ако се организираме и аз мога да се включа... естествено зависи кога и по кое време. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Март 10, 2007 Доклад Share Добавено Март 10, 2007 Та, варненци, кога казвате ще е срещата? Аз предлагам в следващата седмица ...? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Март 10, 2007 Доклад Share Добавено Март 10, 2007 Здравейте, за Софиянци ще има ли среща Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Диляна Колева Добавено Март 10, 2007 Доклад Share Добавено Март 10, 2007 Аз съм "за" , през седмицата или в неделя? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Таня Добавено Март 11, 2007 Доклад Share Добавено Март 11, 2007 "Та, варненци, кога казвате ще е срещата? Аз предлагам в следващата седмица ...?" Аз предлагам да е в сряда.Тогава почивам. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Йордан Анов Добавено Март 11, 2007 Доклад Share Добавено Март 11, 2007 Жив форум без писане не става. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Март 11, 2007 Доклад Share Добавено Март 11, 2007 Предлагам за другата неделя и ако е хубаво времето да е сред природата.... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Mindfield Добавено Март 12, 2007 Доклад Share Добавено Март 12, 2007 @Таня, @didi_ts: Сряда е подходяща за мен. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts