Синева Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 По очите и усмивките! Ти, как ме позна на Рила? Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 И аз ще дойда, макар и за малко сутринта. 0896 006 043 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 (edited) Добре, разбрахме се! Срещнете се сутринта, няма проблеми. После само не забравяйте да слезете към 15 часа, за да се присъединя към вас. Среща пред Боянската църква в 11 часа (официално), а аз ще разваля организацията като се присъединя към 15 часа, ако слезете към църквата отново Благодаря, че се съобразихте с мен! Много поздрави и приятна вечер на всички! Редактирано Октомври 21, 2006 от Ради Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 В неделя - 11ч. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 21, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2006 Ето го и моят: 0885 24 33 38, Юлия До скоро виждане!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Октомври 21, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2006 (edited) Приятели, не се съобразявайте с мен! Няма да успея!!! Разгледах примерни маршрути за стигане до Боянската църква и просто няма да успея физически да стигна до там в 15 часа. А не искам да ви карам да ме чакате. Ужасно много съжалявам, че протаках утвърждаването на срещата, а сега ми се налага и да я пропусна. Извинете ме отново!!! П.П. Моля модераторите да изтрият gsm номера ми от предният пост. Благодаря и приятна вечер! Редактирано Октомври 21, 2006 от kirau Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 21, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2006 Здравей, Кirau! Съжалявам, че няма да успееш да дойдеш, но не се притеснявай- това нито е първата, нито последната среща и в един нов красив ден пак ще се съберем Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 21, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2006 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Октомври 21, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 21, 2006 ОК, изтрит е номера. До следващата среща Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Октомври 22, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2006 Благодаря на всички- страхотни сте! Надявам се следващият път да се видим, а защо не да се засечем и на Рилските езера Благодаря и приятна среща! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Октомври 22, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2006 Искам да благодаря на всички дошли, за приятното време, което прекарахме заедно Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 22, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2006 Здрасти, Ради! На мен също ми беше приятно. Особено този твой жив поглед, който е рядко срещан. Още срещи предстоят. Говорихме за следваща среща и тя да бъде в ресторант например! Но това подлежи на доуточняване. Приятно ми бе да срещна всички вас - очи в очи. За мен очите на хората говорят. По тях се ориентирам най-добре! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Октомври 22, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2006 Благодаря, впечатленията са взаимни Ресторант звучи супер Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 22, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 22, 2006 Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Слънчева Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 И аз благодаря на всички, чувствах се страхотно заредена... Аромат на бор и на природа, в планината, горе чувстваш се свободен... С вас съм, до нови срещи! Хубав и ползотворен ден на всички! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 За мен беше голямо удоволствие да се срещна с физическите ви опаковки! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 И аз мерси. Макар, че бях на сватба предната нощ, успях да дремя по тревичката в почивките да се радвам на природата и вас! Ресторант наистина е добра идея! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Максим Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 Хей, преди Рила има друг събор, на Мадара например през май. Имайте едно на ум, тогава може да се получи хубава среща също на съфорумци. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 Хей, приятели, благодаря ви за прекрасния ден вчера Срещата беше съпроводена от много приятна и задушевна атмосфера! Поздрави! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Милкана Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 Аз какво да ви кажа...то които бяха там, на разходката по Витоша, видяха как се измъчи физическата ми опаковка Не че се оплаквам, ама не съобразих да не се хващам на такъв дълъг за мен преход. За първи път ми се случи, нямам никакъв тренинг, затова резултатът беше, че нямах сили да се усмихна през повечето време, камо ли да говоря, стомахът ми реагира, а към края на деня вдигнах много висока температура. Естествено цял ден нищо не можех да хапна, нито дори днес. Е, вече ми поотмина, огладнях и ядох току-що. Само че, честно казано, нещо на този етап никак не ме привлича идеята да тръгна отново. Вместо да се заредя, аз се изтощих. Така, както никога в живота ми. Обичам да съм на планина, свикнала съм с дъха й, но предпочитам да седя на някоя полянка на слънце, да ида да налея вода от извора, да вдъхвам мириса на билки и да творя, нещо с ръцете си например. Ето така се зареждам. Радвам се, че видях някои от съфорумците, но ми беше неприятно, че не споделях всеобщия ентусиазъм и радост от ходенето. И се представих в светлина, която е непривична за излъчването ми по принцип. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 23, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 23, 2006 Не се коси, Милканче! Другият път сме в ресторант. И така ще има за всекиго по нещо. Това не означава ти си лоша и ли по-нисш тип, просто си такава, каквато си си ти - прекрасна и различно разнообразна. Хммм, на планината не запя, ама кат ти сипна малко ракийца тайно в ресторанта... ще я подкараш песента! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Октомври 24, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 24, 2006 И на мен ми беше приятно да се запознаем Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Декември 1, 2006 Доклад Share Добавено Декември 1, 2006 И сега какво стана с идеята за среща във вегетарианския ресторант? Примерно другата събота или неделя вечер? Юли беше казала, че може да запази маса ... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Декември 1, 2006 Доклад Share Добавено Декември 1, 2006 Привет! Да, на мен ми звучи като прекрасна идея да се видим другата събота или неделя! И наистина не е проблем да запазя маса...но сега се сещам, че пък този вегетариански в неделя предлага само шведска маса, та нека бъде събота? Или другият вариант е просто да сменим мястото! Поздрави на всички! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Декември 1, 2006 Доклад Share Добавено Декември 1, 2006 Събота звучи добре - аз съм за! Хайде на соева салатка, приятели познати и непознати!!! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts