Bugi Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Идеята е много добра. За съжаление няма да мога да дайда , защото съм от другия край на България. Но.... живот и здраве за в бъдеще и Амин, ако е рекъл Господ! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Това боянска църква сигурно е в Бояна ... А защо не по-късничко, за да е по-удобно за поспаланковците, да имат време да сменят рейсовете? Например в 2 след обяд? Пак там! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Привет! Разбира се, че не е задължително да се виждаме в 10ч. Аз самата живея в толкова отдалечен квартал, че ще пътувам поне два часа до Бояна! Обаче не забравяй, че дните намаляват..и видим ли се в 2 следобед, не ни остава време за една хубава разходка в планината..направо...неделният ден ще си е отишъл, докато се организираме и наистина не си заслужава. Незная другите какво мислят по въпроса... Поздрави, разберете се - както е удобно за всеки - нека всеки сподели. В крайна сметка, аз като съм ентусиастка мога да стана по-рано и да си направя една приятна неделна разходка на Витоша..а ако е слънчево..не бих се и поколебала Топли поздрави и до скоро виждане! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 За мен 10 е ОК. (Паневритмията беше от 8) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Бих подкрепила и по-ранен час, но не исках да звучи "стресиращо" В крайна сметка по-важното е да се съгласуваме Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Георги Добавено Октомври 19, 2006 Автор Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Здравейте не зная дали идеята ви е дошла от тук http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=84&hl= идеята ви е супер но за мое огромно съжаление съм на работа на боровец до 15.00 и няма да мога да отсъствам. По-нататък може да се включа. Ако вечерта се организира не60 моля пишете или ми се обадете на 0887 821 447:) приятно изкарване Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Приятно изкарване на всички Ако успея, може да мина сутринта за малко, да се видим Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Здравейте, съфорумци! Да знаете само какво съвпадение! Разглеждам си сайта, попадам на тази темичка случайно и какво да видя- срещата е за 22.10! Аз на тази дата ще бъда в София и ще ми бъде приятно да се запознаем. Но относно времето мисля, че ще мога да съм свободна към 15-16 часа. Надявам се накой милостив да ми помогне с отиването до Боянската църква, защото нямам представа как се стига от центъра до нея. Ако се съгласите срещата да се състои тогава и има доброволец, който да ме "забере" от центъра /или ми кажете как се стига до Боянската църква, защото наистина дори нямам представа как изглежда, камо ли как се стига дотам/ - ще се радвам да ви видя и общувам с вас Благодаря и приятна вечер Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 Здравейте, всички! А какво ще кажете за една друга идея - ами нека им две срещи! Първата група се виждаме сутринта. kirau ти спокойно можеш да се разбереш с Орлин, ако той няма нещо против, защото също искаше да има по-късна среща! И ще имаме две срещи. Ние първата групичка, дано сме групичка ще се разходим и към 15ч ще слезем в Бояна - пак на църквата (или на друго място, ако имате по-добра идея) и ще ви вземем. Защото предполагам не един от нас иска да се наслади на планината от сутринта, нали..или поне аз... До скоро! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 А, сетих се и друго! А какво ще кажете - да се видим в центъра по-късно. Ние които ще сме в Бояна да слезем в центъра и да отидем в парка или на някое приятно местенце.. М? Какво ще кажете? Защото дните стават по-кратки и ако се качвате в 16ч в Бояна, много скоро ще се връщаме... Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 19, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2006 По-малко, по-хубаво, да има стръв за пак... ! Предлагам една среща, така че да е удобна за всички, и да се съберем повечко хора. Стъмва се в седем - ако се съобразим с Кирау се видим в Бояна - до църквата (дано да я намерим) - в 15 часа, ще имаме 4 часа за разходка. Стига да е хубаво времето! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
kirau Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Здравейте и благодаря за отзивчивостта! Предложението и на jul и на на Орлин ми харесват Предполагам, че повечето от хората ще се срещнат по-рано и ще си направят разходката в планината - няма смисъл специално да чакат мен или някой друг А след това преспокойно може да слезнат до църквата, за да се присъединят и останалите, които ще дойдат по-късно. Така срещата ще бъде една, но на два етапа П.П. Орлине, предполагам, че и двамата (а може би и други, които ще могат да дойдат по-късно) можем да се срещнем в центъра и след това да се отправим към църквата. П.П.П. Надявам се предложението да се приеме в окончателен вид и форма до няколко дни- нека се съгласуваме Приятен ден Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Здравейте! Jul идейта за две срещи е много добра, но няма ли да е по-удобно за всички първата среща да е към 11ч./защото на всички ще ни трябва малко повече време, за да се ориентираме и да стигнем до Боянската черква/, а втората към 15. Ако искате да видите как изглежда Боянската черква може да напишете в http://www.google.bg Боянска черква и ще ви излезе, че тя се намира в кв. Бояна, ул. "Боянско езеро" №1-3 Доколкото знам маршутна линия №21 и рейсове № 63 и 64 минават през Бояна, но незнам дали се движат в близост до черквата. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ради Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 11 звучи по-добре . 15 също не е зле. Но да не стане накрая въобще да няма среща. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Да, хайде някой да определи и в колкото - в толкова! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Аз разчитам на това, което определи jul. jul, нека е час, междинен, които да задоволи всички до някакво степен! Поздрави! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 (edited) в случай, че бях от/в София щях да комбинирам... три в едно.... разходката сутринта + разходката следобяд + разходка до изборната секция в удобния момент интересно за последно какво ще се случи приятели, само не отлагайте, важно е да продължим да общуваме хармонично и на яве Любов + Светлина + Мир + Радост Редактирано Октомври 20, 2006 от Благост Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
jul Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Сърдечно привет! Междинен час - и аз това най-много исках, - такъв който да задоволи всички но единствената причина, поради която е невъзможно да решим такъв, е защото няколко - май двама..човека, които не живеят в София нямат възможност да дойдат преди три. Само заради това със сигурност ще има среща в 15ч. И тази среща си е сигурна и официална, за да се съберем в крайна сметка всички заедно. Иначе имам и друго предложение и вече това ще бъде за който иска и има възможност - да се видим останалите по-раничко - или както вече предложиха - в 11ч Т.е нека който може да дойде, нека тези, коит искат и успеят да усетят планинската есенна свежест се присъединят още от сутринта. Пак на същото място пред входа на Боянската църква. После ще слезем и ще вземем останалите, които идват отдалеч. Това - вече убедена съм - няма начин да не се окаже удобно за всички. И за заетитие и за сутрешно-планинските ентусиасти Дайте потвърждение, моля - всички, защото обещах да изпратя съобщение с уречения час Топли поздрави! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Синева Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Аз съм от ранните и целодневните. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Криси Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Напълно ме устройва в 11ч. пред Боянската църква на 22 неделя. Надявам се, че повече промени в часа няма да има! До скоро! Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Валентин Петров Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Ще бъда виртуално. Направете снимки. Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Орлин Баев Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 Някак си не ми харесва идеята за две срещи - хайде да е една! Нека е 11 часа на черквата. А ако Кирау не може по-рано, ще се видим в 15 ч. Ето телефони: 0887114646, 0878260634(5) Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 колкото повече форумски срещи ...толкоз повече ЛСМР какво има да харесваш - не харесваш една - две...какво да кажем ний с гайдите дето и на нулата се радваме виртуално. Любов + Светлина + Мир + Радост Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
petarstankov Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 0885 416214 11 ч. пред Боянската църква Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Благост Добавено Октомври 20, 2006 Доклад Share Добавено Октомври 20, 2006 при случайно наличие на други хора / нефорумци... как ще сЪ разпознаете Любов + Светлина + Мир + Радост Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts